A lesifotósok kapták le az új álompárt! Az X-Factor-buliról kéz a kézben távoztak
Palvin Barbarát és Niall Horant kéz a kézben kapták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lesifotósok kapták le Palvin Barbarát és a One Direction egyik énekesét, Niall Horant, amint kéz a kézben távoztak a hétvégi X-Factor döntő afterpartijáról.

Együtt távoztak az X-Factor afterpartijáról
Kéz a kézben kapták le őket
Ez a kép a Twitterre került fel december elején

A 20 éves modell és a tinilányok álma között ismerőseik szerint kezd komolyra fordulni a dolog.

A lesifotósok kapták le őket

A Victoria's Secret magyar modellje és az ugyancsak 20 éves énekes kapcsolatát pár hete figyelemmel követi a külföldi sajtó is. Már novemberben lefotózták őket Az éhezők viadala: Futótűz egyik londoni vetítéséről kijövet.

Ezt követően David Beckham új dokumentumfilmje, a Class of '92 bemutatóján látták őket együtt: szinte egyszerre érkeztek, az egész film alatt viccelődtek és nevetgéltek, majd egyesek szerint a hátsó kijáraton át pár perc eltéréssel távoztak.

December 13-án, múlt pénteken Hertfordshire -ben meglátogattak egy golfközpontot, amit a hétvégén a brit X-Factor döntőjének afterpartija követett a londoni Marylebone One klubban. A buliról a hátsó kijáraton távoztak. Néhány lesifotón kéz a kézben láthatóak. 

Niall Horan szóvivője az E!News érdeklődésére azt nyilatkozta, a fiatalok csupán barátok, és az énekes csak azért fogta a magyar szépség kezét, mert az magassarkút viselt, és segítség nélkül talán leesett volna a lépcsőn.

Kéz a kézben távoztak

Ez a magyarázat ott hibádzik, hogy egy profi modellnek nem okoz nehézséget tűsarkúban néhány egyáltalán nem meredek lépcsőfok, másrészt a fotókon jól látszik, hogy amikor lefelé jöttek, Niall zsebre tett kézzel lépkedett Palvin Barbi előtt, amikor a kezét fogta, már lejutottak a lépcsőn.   

Palvin Barbarát a tavalyi nagy Victoria's Secret-show után egy másik fiatal énekessel, Justin Bieberrel boronálták össze, néhány bulvárlap egyenesen őt tette felelőssé Bieber és Selena Gomez szakításáért. Pedig a világhírű modell akkor még párkapcsolatban élt, ártatlan volt az esetben.

Idén áprilisban aztán a Twitter-oldalán tette közzé, hogy szingli lett. Három hónappal később már SP-vel, vagyis Éder Krisztiánnal hozták össze a lapok, miután a 25 éves zenész-énekes közös fotókat osztott meg az Instagramon. SP csak annyit mondott, már négy éve ismerik egymást, jóban vannak, szoktak együtt bulizni - így volt ez azon a budapesti szórakozóhelyen is, ahol a felvétel készült.

Niall Horan édesanyja a Daily Mail újságírójának annyit mondott, amikor a fiáról és állítólagos új barátnőjéről faggatták, hogy szerinte az énekes még nem áll készen egy komoly kapcsolatra, élvezni szeretné az életet.   

Mivel Palvin Barbara 20 évesen valószínűleg még nem házasságról és gyermekvállalásról gondolkozik, hanem szintén önfeledten szeretne élni, és modellkarrierjét építené, talán nem keseredik el Niall édesanyjának véleményétől.

Ezt is szeretjük