Marsi Anikó párjával és Palik Lászlóval esküvőzött: így viselkedtek egymással
Palik László vezette az oltár elé Szalai Vivient az esküvőjén, a nagy napon Marsi Anikó és párja, Gábor is ott voltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy mi is megírtuk, a TV2 hírigazgatója, Szalai Vivien és párja szeptember 9-én tartották meg álomesküvőjüket. A szertartáson igazi sztárparádé vonult fel, de akadtak, akik nagyobb feltűnést keltettek másoknál.

Palik László a meghívottak közt szerepelt, ahogy volt felesége, Marsi Anikó és férje, Gábor is rajta voltak a vendéglistán.

Palik László és Marsi Anikó Szalai Vivien esküvőjén

A hatvanéves tévésnek kiemelt szerep jutott a ceremónián, ő vezette oltár elé a menyasszonyt. Szalai Vivienhez ugyanis mély barátság fűzi, apafiguraként tekint Palikra.

Nem csak akkor szegeződött rá minden szempár, amikor az arával az oldalán végigsétált a sorok között, amikor szembetalálta magát exével, akkor is sokan figyelték. A Hot! magazin beszámolója szerint, míg Marsi Anikó kedvesével, addig volt férje nagyobbik fiukkal, Vilmossal érkezett.

A jelek szerint félre tudták tenni a múltat, semmilyen feszültség nem látszott kettejük közt. Bár nem volt köztük sok nexus, köszöntek egymásnak. Palik László csak pár órát töltött a lagzin, majd indult másik közös gyermekükért, Vincéért.

Marsi Anikó és Palik László válásának oka

Marsi Anikó május közepén, egy interjúban említette meg, hogy hivatalosan is elváltak Palik Lászlóval. Az egykori tévés házaspár frigyét valójában már hónapokkal ezelőtt felbontotta a bíróság. Ez volt a szakításuk oka.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük