Ritka közös fotó! Oszter Alexandra megmutatta 3 éves kisfiát
Íme, a tündéri Axelo
Oszter Alexandra a kisfiát egy jótékonysági rendezvényre vitte el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oszter Alexandra 2010. június 28-án, hétórás vajúdás után, végül császármetszéssel hozta világra közel négy kilós kisfiát, aki az ír hagyományokhoz igazodva négy nevet kapott. Axelo Hunor Konstantin Larsen édesapja ugyanis egy dán-ír származású fotóművész.

A színésznő ritkán beszél magánéletéről. Ez alól tavaly márciusban az RTL Klub reggeli műsorában tett kivételt: hogy véget vessen a pletykáknak, élő adásban közölte, elváltak férjével, de közös gyermeküket továbbra is nagy szeretetben fogják nevelni.

A 33 éves sztáranyuka válása óta egyre több időt szentel a festészetnek, már kiállításai is nyíltak, így örömmel fogadta el a Magyar Reumabetegek Egyesületének felkérését, és vett részt a RAgadj Ecsetet! című országjáró kampány budapesti állomásán. A kezdeményezéssel a reumatoid artritiszre szeretnék felhívni a figyelmet. Ez a mozgásszervi betegségek egyik legsúlyosabb formája, amely gyermekeket, fiatalokat és időseket is érint.

A rendezvényre Oszter Alexandra ritkán látott kisfiával érkezett. Nézd meg mekkora már Axelo!

A terhes magyar műsorvezető egyedülálló anya lett

Boros Kriszta, a Házon kívül műsorvezetője bátor döntést hozott két évvel ezelőtt, mikor úgy határozott, egyedül is vállalja kisfiát. Mint mondta, egyáltalán nem bánta meg, hogy egyedülálló anya lett, bár azt nem tagadja, neki is vannak nehéz napjai. Nem ő az egyedüli magyar híresség, aki egyedül neveli gyermekét.

Ezt is szeretjük