Oszter Alexandra bevallotta! Irtózik az apás szüléstől

Oszter Alexandra elárulta, miért nem szeretné, ha a párja is vele lenne a szülőszobán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Oszter Alexandrát nem is olyan régen még meztelenül csodálhatták meg a nyuszis magazin kedvelői, hiszen a színésznő 2007 szeptemberében ruha nélkül állt modellt a Playboy magyar kiadásában.

Mostanában azonban egészen más dolgok foglalkoztatják a 29 éves sztárt: januárban ugyanis bizonyossá vált, hogy gyermeket vár, és a nagy hírt ország-világ előtt is bejelentette. Bár azóta a hasa egyre csak kerekedik, ez nem azt jelenti, hogy szépségéből veszített volna, sőt.

Teljes az öröm

Egészen kivirult a várandóság időszakában, annak ellenére, hogy egyes híresztelések szerint gyermeke apja elhagyta őket. Oszter Alexandrát azonban nem érdeklik a pletykák, a Best információi szerint minden tökéletesen rendben van közte és a titokzatos Alex között.

A sztár egyébként jelenleg egyetlen színdarabban sem látható, ám helyette a Csak csajok műsorban bukkant már fel többször is az RTL Klub képernyőjén. Az egyik ilyen alkalommal mesélt arról, hogy nem szeretné túlkomplikálni sem a babavárást, sem a gyermeknevelést. Úgy gondolja, régen is az volt a fontosabb, hogy a szülők szeressék a babát, nem pedig az, milyen márkájú ruhát vesznek neki.

Apával vagy anélkül

Emellett pedig mesélt arról is, hogy egyelőre úgy gondolja, nem örülne annak, ha a kedvese is bent lenne a szülésnél. Az a véleménye, hogy ez egyáltalán nem férfiaknak való, ráadásul elképzelni sem tudja, miként viszonyulna párja a látványhoz.

- Szerintem ez a nőkre tartozik, és valamelyest magányos tevékenység, távol áll a férfitermészettől, ők másképp fogják fel. Ne lássa a kedvesem, hogy szenvedek, verejtékezem. Ha a babát már felöltöztetik, akkor persze bejöhet. De szülés közben nem szeretnék azon aggódni, hogy nehogy elájuljon! - vallotta márciusban. Azóta azért elképzelhető, hogy változott a véleménye - mindenesetre úgyis a helyzet hozza majd a legjobb megoldást, amikor itt az idő.

Képek: Europress, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük