Jól áll neki az anyaság! Oszter Alexandra ragyog kisfia születése óta
Oszter Alexandra kisfia, Axelo már tíz hónapos, és nem kizárt, hogy hamarosan kistestvért kap.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A népszerű magyar színész, Oszter Sándor lányát, Oszter Alexandrát rég láthatták a képernyőn a nézők - nem véletlenül, hiszen az ifjú kismama kisfia születése óta csak az anyaságra koncentrál.

A bájos sztármami tíz hónapja adott életet első gyermekének, a kis Axelónak, teljes nevén Axelo Hunor Konstantin Larsennek.

Élvezi az anyaságot

Másokkal ellentétben a kisfiút eddig nem mutatták meg a nyilvánosságnak, Szandra és zongoraművész édesanyja, Failoni Donatella is úgy érzi, egy babának nyugodt körülmények közt, az anyukája karjában a helye, nem a kamerák előtt.

Szandra ennek ellenére szívesen beszél kisfiáról, a minap is a FEM3 stúdiójában vendégeskedett, ahol az Edina & Joshi című műsorban vallott az anyaság örömeiről.

- Nagyon sokat változtam, sokkal nyugodtabb lettem. Érdekes, mert a kicsi megszületése egy hihetetlen belső nyugalommal párosult. De a reakcióimból, döntéseimből is látszik, hogy anya vagyok - vallotta be Szandra.

Az életében tehát most a kisbaba az első, de arra is ügyel, hogy az anyaság mellett ne szürküljön el nőként és feleségként se.

Szeretne még gyereket

A csinos sztármami azt is elárulta, hogy az apuka - bár nagy örömmel élte meg fia születését -, egyelőre nem vállalna újabb gyereket. Szandra azonban másképp van vele, ő bevallottan szeretne kistestvért Axelo mellé.

- Én nagyon szeretnék még szülni, bár a férjem egy kicsit hezitál. Ő azt mondja, hogy ez így most teljesen jó. De én örülnék egy újabb kisbabának, teljesen mindegy, hogy milyen nemű - árulta el Szandra.

Gyermeke édesapját, Axelt, a Milánóban élő dán-ír fotóriportert egy baráti összejövetelen, egy tankvezetésen ismerte meg, és a karácsonyt már együtt is töltötte a két család Írországban, a férfi rokonsá­gánál.

Mindezt úgy, hogy előtte nem sokkal még arról szóltak a hírek, hogy hozzámegy Berki Krisztiánhoz. A sors és a szerelem útjai azonban kifürkészhetetlenek, Szandra két évre rá már más párjaként végre édesanya lehetett.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük