Osváth Zsolt ezért szaladt ki sírva A Konyhafőnök stúdiójából: szívszorító az oka
Osváth Zsolt alig pár perccel a stúdióba lépés után sírva szaladt ki onnan. Ezért kellett neki egy perc a kulisszák mögött.

osváth-zsolt-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden reality velejárója a stressz: az is törvényszerű az ilyen jellegű műsorokban, hogy a nyomás egyre csak nő, ahogy közeledik a finálé. A Konyhafőnök VIP esetében sincs ez másként, a versenyzők adásról adásra érzelmi hullámvasúton ülnek.

A véghajrában elég bármi ahhoz, hogy túlcsorduljanak az érzelmek. A korábbi évadokban is sokszor láthattunk erre példát: 2020-ban Hujber Feri, tavaly Tóth Vera rohant ki a stúdióból.

Osváth Zsolt A Konyhafőnök VIP-ban

Ezúttal Osváth Zsolt futott ki könnyek között a konyhából, az esetében az volt a különbség, hogy ő nem a főzés miatt borult ki. A tegnapi versenynap első feladata a karácsony és a tél köré épült - a stúdió ennek megfelelően ünnepi hangulatba öltözött.

osváth-zsolt-1
Fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

A díszlet alaposan felkavarta a youtubert, régi sebeket tépett fel, ami miatt sírásban tört ki. Még mielőtt elkezdődött volna a főzés, feltette a kezét, egy percet kért a zsűritől, majd kifutott az ajtón, láthatóan könnyek között.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az adventi és karácsonyi időszak nagyon kedves a szívemnek. Nyilván eszembe jutott anyukám, az utolsó karácsonyunk, amit együtt töltöttünk, a halálának az évfordulója. 

os
Fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

- Minden egyszerre így összejött. Éreztem, hogy van egy gombóc a torkomban, de nem akartam a többiek előtt elérzékenyülni, hogy gyengének lássanak.

Hozzátette, tényleg ennyire feszített a verseny, hogy elég egyetlen emlék felszínre törése ahhoz, hogy az emberben olyan dolgok törjenek a felszínre, amelyeket alapból egy álarc mögé tud rejteni.

Hujber Feri anno ezért rohant ki

Hujber Feri drámája a kötényszerző napon volt: megköszönte a részvételt, aztán elhagyta a főzőstúdiót. 

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük