18 évesen ismerkedtek meg! Oroszlán Szonja felmelegítette régi kapcsolatát
Oroszlán Szonja és Farkasházi Réka barátsága a színitanodában kezdődött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Színésznőink közül többen is jó viszonyt ápolnak egymással, elég csak Détár Enikő és Fésűs Nelly, illetve Hernádi Judit és Udvaros Dorottya barátságára gondolni.

Az azonban már kevésbé köztudott, hogy Oroszlán Szonja és Farkasházi Réka is jó barátnők.

Sokat voltak együtt

A két színésznő még Gór Nagy Mária tanodájában ismerkedett meg, és hamar megtalálták a közös hangot - derül ki a Reflektor magazin riportjából.

A Barátok közt egykori Mónikája és a Valami Amerikával berobban szőke színésznő élete egész más volt még akkoriban: gyakran járt az eszük az iskolából való lógáson, és sok éjszakát buliztak át együtt.

Réka ma már kétgyerekes családanya - kisfia, Beni születésekor főiskolás barátnője az elsők között látogatta meg az újdonsült anyukát és kisbabáját.

Ott folytatták, ahol abbahagyták

Ugyan az utóbbi néhány évben mindkettőjük élete úgy alakult, hogy nem volt alkalmuk találkozni egymással, a Csak Csajok stúdiójában úgy tudtak beszélgetni egymással, akár 18 éves korukban.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fotók: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük