Ördög Nóri igénytelen szobanövénynek érzi magát
Meglepő vallomás
Ördög Nóri nemrégiben elárulta, miként viszonyul az őt ért kritikákhoz, és hogy ki ápolja a lelkét, ha kiborul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nórit manapság rengetegen ismerik, hiszen a 28 éves műsorvezetőnő mindennapos vendég az RTL Klub Reggeli című műsorában, tavaly a Csillag születik háziasszonyának szerepét is betöltötte Stohl András mellett, nemsokára pedig az X-Faktor tehetségkutatóban láthatjuk viszont.

És ha már ismerik, akkor sokan úgy érzik, muszáj véleményt is formálniuk róla - ami, az internetes közösségeken uralkodó hangnemet ismerve, néhol bizony eléggé vaskosra sikerül.

Nem tökéletes

Bár a negatív kritikák írói többnyire anonimitásba burkolóznak, azért nem könnyű elmenni egy-egy durva beszólás mellett. Legalábbis Ördög Nóri erről mesélt meglepően őszintén nemrég a Terefere magazinnak.

Mint elmondta, szerinte hazudik, aki azt állítja, őt nem befolyásolják a becsmérlő megjegyzések.

Ugyanakkor igyekszik gyorsan átlépni a kemény szavakon, mivel a folyamatos rágódás és megfelelni akarás egyaránt sok energiát vesz ki az emberből.

Önmagát adja

Úgy véli, mindenkinek úgyis lehetetlen megfelelni, így inkább arra törekszik, hogy minden helyzetben önmagát tudja adni, és csak azoknak a véleményére hallgat, akik közel állnak hozzá.

Persze a rengeteg munka és felkérés egyébként is fárasztó, ezért néha szüksége van kikapcsolódásra - amibe akár egy csajos hétvége is belefér. Ilyenkor igazán élvezi a semmittevést, nem aggódik az otthoni dolgokon, és ami a fő, nem lelkizi agyon a problémákat.

- Ilyen szempontból szerencsére olyan vagyok, mint egy igénytelen szobanövény - vallotta a magazinnak.

Ezt is szeretjük