Ördög Nóri édesanyja egyre jobban félti a lányát
Szoros a kapcsolatuk
Ördög Nóra mamája óvni próbálja lányát a világtól, ami olykor sikerül, olykor pedig nem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóri nem tűnik elveszett léleknek: a Kölyökklub egykori bájos műsorvezetője mára az egyik legkedveltebb tévéssé nőtte ki magát.

Nóra arcáról sosem olvad le a kedves mosoly, interjúalanyait pedig őszinte érdeklődéssel faggatja az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Ráadásul egy zűrösebb időszak után a magánélete is rendeződött, amióta rátalált Nánási Pálra.

Félti, de bízik benne

Ugyanakkor természetes, hogy bármennyire is sikeres a szakmában és boldog a magánéletben, édesanyja örökké aggódik érte, ahogy tette azt a születésétől kezdve folyamatosan.

No, nem mintha szeretett lánya adna erre különösebb okot, de hát egy anyuka már csak ilyen.

Ahogy Ördög Nóri mamája, Marcsi a Hot magazinnak elmesélte, már akkor is aggódás fogja el, ha esetleg a kelleténél vékonyabbnak látja csemetéjét.

Jó a kapcsolatuk

Az pedig egyenesen felháborítja, hogy a világhálón és a magazinokban is olyanok alkotnak a lányáról - nemritkán negatív - véleményt, akik nem is ismerik őt.

Mindemellett azonban tisztában van azzal, hogy Nóri jól érzi magát a bőrében, és nem hagyja, hogy a rosszakarók vagy az irigyek beférkőzzenek az életébe.

Nóra egyébként folyamatosan kapcsolatban van édesanyjával, sőt, néhanapján - főleg ünnepek előtt - igazi anya-lánya napot szoktak tartani.

Ilyenkor reggeltől estig együtt töltik az időt.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük