"Lassan olyan leszek, mint Benkő Dániel" Vajon mire célozgat Ördög Nóri?

Ördög Nóri a Csillag születik sajtótájékoztatóján mesélt a műsorról és saját szerepéről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint ahogyan azt a napokban megírtuk, végre nyilvánosságra hozta az RTL Klub, kik lesznek a harmadszor induló Csillag születik műsorvezetői.

Ördög Nóri és Nagy Sanyi

Az talán senkinek nem okozott meglepetést, hogy Ördög Nórit ismét a tehetségkutató háziasszonyaként láthatjuk viszont, ám, miután Stohl András többször  nyilatkozta, hogy bírósági ügye miatt nem vállalja, megindultak a találgatások, ezúttal ki lesz a csinos barna tévés partnere.

Nagy Sanyi lesz a társa

A csatorna a február 24-ei sajtótájékoztatón végre leleplezte a titkot - a televíziózás világában nem ismeretlen Nagy Sanyit választották a verseny másik házigazdájának.

Bizonyára nem lesz nehéz dolga a sármos műsorvezetőnek, hiszen Nóri fiatal kora ellenére nemcsak, hogy rutinosan mozog a műfajban, de az sem idegen számára, hogy alkalmazkodnia kell valakihez.

Korábban is többnyire olyan műsorokban láthattuk, ahol voltak partnerei: Bucival már több show-t is sikeresen levezényeltek együtt - elég csak a Csillag születik korábbi szériáira vagy a Szombat esti lázra gondolnunk -, a Reggeliben pedig évek óta Csonka Andrással alkotnak összeszokott párost.

Mindig új partnert kap

2010 legnagyobb durranásában, az X-Faktorban pedig Sebestyén Balázzsal szintén jól kijöttek - ezért talán sokan arra tippeltek, hogy ezúttal is a Viva TV és a Kész átverés egykori házigazdájával dolgozik majd együtt.

Mindenesetre igencsak váltakoztak mellette a partnerek az utóbbi években, ám Nóri cseppet sem fogja fel tragikusan a helyzetet, inkább némi iróniával fűszerezett humorral nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

- Nem tudom, én meddig lehetek ilyen szerencsés, hogy nem unják még a fejemet, de lassan kezdem úgy érezni magam, mint Benkő Dániel, amikor párt keresett magának - viccelődött a sajtótájékoztatón.

Azt is elárulta, hogy bár korábban mindketten dolgoztak ugyanazoknál a műsoroknál, valahogy mindig elkerülték egymást. Amikor Nóri a Reggelinél gyakornokoskodott, Sanyi még nem dolgozott ott, majd mikor műsorvezetőként visszatért, már nem volt a produkciónál. A Moziklubnak is azután lett szerkesztője, hogy Sanyi már elment. Így gyakorlatilag néhány nappal a közös munka előtt mutatkoztak be egymásnak, de azonnal volt közös témájuk, hiszen Nagy Sanyi is szegedi.

- Gyorsan kitárgyaltuk, ki hova járt iskolába, bulizni, ki kit ismerhet, szóval egy perc alatt egymásra hangolódtunk. Biztos vagyok benne, hogy a közös munka is ilyen gördülékenyen megy majd!

Remélhetőleg azért Ördög Nóra soha nem fog Benkővé változni, de kétségtelen, hogy a tehetségkutató ezúttal is izgalmas lesz - valamelyest egyébként a szabályok is változnak, ám hogy pontosan hogyan, arról még sejtelmesen hallgatnak az illetékesek.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük