Színt vitt a műsorba! Ördög Nóri dögös miniruhában lépett a CSISZ színpadára
Ördög Nóri ezúttal is elbűvölően nézett ki a Csillag születik középdöntőjében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május 21-én szombaton este került sor a Csillag Születik harmadik szériájának harmadik középdöntőjére, ahol a hat versenyzőnek nemcsak külön-külön, hanem párban is bizonyítania kellett tehetségét.

Az élő adás egyik legszebb pillanata kétségkívül az volt, amikor Ördög Nóri a színpadra sétált Nagy Sándor oldalán, hogy az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorának házigazdáikként megkezdjék a konferálást.

Színt vitt a műsorba

A 29 éves műsorvezetőnő az előző fordulóban egy klasszikus, kis fekete ruhában lépett színpadra, most azonban - talán mert időközben beköszöntött a nyár - a komor színt és hangulatot egy sokkal ragyogóbbra és vakítóbbra cserélte.

Nóri szombat este ugyanis egy szemet gyönyörködtető, narancssárga miniruhát viselt, ami különösen kihangsúlyozta vékony lábait - az összhatás pedig egyértelműen elbűvölő és dögös volt.

Ami a további felejthetetlen pillanatokat illeti, bizony akadtak még bőven. A döntő utolsó fellépője az Appril Project volt, látványos és mozgalmas előadásuk végén azonban egy rajongó felrohant a színpadra!

Kitiltották a székházból

Attrocitás természetesen nem történt, üdvözölte a táncosokat, majd a zsűri tagjaitól azt kérte, hogy tíz pontot adjanak a tánccsoportnak - a rendbontót pedig egy biztonsági ember azonnal kivezette a stúdióból.

- Az RTL Klub a leghatározotabban elutasítja, hogy a csatorna élő műsorait megzavarják, ezért a Csillag Születik május 21-ei adásán a színpadra berohanó fiatal férfit kitiltottuk székházunkból – mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az incidens után.

A zsűri a kezdeti meglepetés után egyébként a maximális 40 ponttal ismerte el a táncosok produkcióját. A forduló során Krizbai Teca és az Everdance kapta a legkevesebb pontot, búcsúznia végül a tánccsapatnak kellett.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük