Hamarosan jön a baba? Ördög Nóra kendőzetlenül mesélt házasságáról
Ördög Nóra elárulta, mire figyel oda nagyon annak érdekében, hogy házassága harmonikus legyen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt a magánélet és a karrier között, ám Ördög Nórának ez nem okoz gondot.

A 30 éves műsorvezetőnő 2010-ben ment feleségül Nánási Pál fotóshoz, akivel a mai napig boldog és harmonikus házasságban él, pedig mindketten nagyon elfoglaltak.

Vigyáz kapcsolatuk intimitására

Ördög Nóra a Hot! magazinnak adott interjújában árulta el, hogy a rengeteg teendő, munka és ügyintézés mellett nagyon odafigyel arra, hogy megvédje kapcsolatuk intimitását.

- Úgy gondolom, mindent megteszünk azért, hogy minél több időt lehessünk együtt. Az estéket többnyire édes kettesben töltjük. Az együtt töltött idő mindig tartalmas, Palkó mellett sosem érzem, hogy nincs erőm vagy kedvem valamihez - nyilatkozta.

- Próbálom okosan csinálni a közös kis életünket, továbbra is megvannak a privát pillanataink, amelyekre mindketten odafigyelünk - tette hozzá Ördög Nóra, akinek időről időre felteszik a kérdést, hogy mikor fog szülni.

Férje meglepetésbulit szervezett neki

A csinos műsorvezetőnő azonban egyelőre nem szeretne szülni, mert ahogyan ő fogalmazott, még nem érzi úgy, hogy eljött volna ennek az ideje, de azt nem titkolta el, hogy ettől függetlenül mindenképpen szeretne majd anya lenni.

Ördög Nóra egyébként szeptember 8-án ünnepelte 30. születésnapját, férje pedig több mint száz vendég részvételével meglepetésbulit szervezett neki a stúdiójában, ahol mindenki ördögnek öltözött.

- Sokszor az kapcsol ki a leginkább, ha Palkóval otthon lehetek. A férjem teljesen feltölt energiával, neki köszönhetem, hogy kiegyensúlyozott és életvidám vagyok - mondta büszkén Nánási Pálról.

Ezt is szeretjük