Ördög Nórára rá sem ismertek smink nélkül: ennyire másképp néz ki festetlenül

Ördög Nóra és Till Attila közös utazásra indultak, a repülőn készült szelfi felrobbantotta a netet, Ördög Nóra ugyanis nem visel rajta sminket.

Ördög Nóra smink nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Till Attila és Ördög Nóra egy forgatás miatt Köln felé vette az irányt, az utazásról egy közös szelfit is posztoltak.

Ördög Nóra smink nélkül

A Till Attila által Instagramon megosztott képen látszik, hogy a két műsorvezető Németország negyedik legnagyobb városába indult. A tévés duó nem kikapcsolódni megy, ott is munka és forgatás vár rájuk, azt azonban egyelőre nem árulták el, hogy min dolgoznak. 

Ördög Nóra és Till Attila egymás mellett ülve szelfiztek a repülő fedélzetéről, a fotón viszont egy részlet különösen felkeltette a kommentelők figyelmét, mégpedig az, hogy Ördög Nóra nem visel sminket. 

Folyamatosan érkeznek a hozzászólások a fotóhoz, melyek szinte kivétel nélkül arról szólnak, hogy a 42 éves műsorvezetőre rá sem ismerni smink nélkül, sokak szerint egyenesen úgy néz ki, mint egy tinilány, éveket letagadhatna.

"Nórának nem szabadna sminkelnie magát, mint egy tini lány" - áll az egyik kommentben. "Első ránézésre nem jöttem rá ki a nő, akivel utazik. Hihetetlen más, sminkkel" - írja egy másik.

A legtöbb hozzászóló nem győzi dicsérni Ördög Nórát, sokakat az érdekel, mi a titka annak, hogy smink nélkül is ennyire gyönyörű.  

Felismered Lékai-Kiss Ramónát smink nélkül? Ekkora a különbség, ha nincs kifestve

Képeken mutatjuk, hogy festenek hazai sztárjaink smink nélkül.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük