Ördög Nóra és Nánási Pál majdnem szakítottak: ezért vesztek össze első nyaralásukon
Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolatuk elején annyira összevesztek, hogy a szakítás szélére kerültek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra és Nánási Pál igazi álompár, 2008-ban szerettek egymásba, 2010-ben házasodtak össze. Szépen élik az életüket, sikeresek, emellett két gyermeket nevelnek, Micit és Vencelt. 

Napjainkban nyugodtság jellemzi a szerelmüket, de a kapcsolatuk elejére ez a kifejezés kevésbé volt jellemző, hiszen, amikor megismerkedtek, mind a ketten házasságban éltek egy másik emberrel. Pillanatok alatt eldöntötték, hogy elválnak az első házastársuktól annak érdekében, hogy egymáséi legyenek, illetve gyorsan össze is költöztek.

Első nyaralásukon majdnem szakítottak

Minden olyan gyorsan történt, a válás, az összeköltözés, hogy muszáj volt kettesben elrepülniük Floridába azért, hogy elmeneküljenek a viharfelhők elől, vallotta be Ördög Nóra a Nánásiék nevű YouTube-csatornájuk egyik videójában.

- Kapcsolatunk hajnalán elmenekültünk Miamiba, és innentől datálódik a mi utazásmániánk, mert ott kiderült nemcsak az, hogy nagyon szeretjük egymást, hanem, hogy szeretünk utazni is. Egyébként nem mindenki tud jól együtt utazni a társával, de mi azt is tudunk - mesélték Ördög Nóráék, akik azt is bátran elmondták, hogy az első nyaralásukon volt egy hatalmas konfliktus, ami majdnem tönkretette a kapcsolatukat.

Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolatuk elején és napjainkban.
Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolatuk elején és napjainkban.
Fotó: Instagram/Ördög Nóra

- Majdnem szakítottunk, de az problémás lett volna, mert előtte megcsináltuk a nagy balhét. Arra emlékszem, hogy vonultam, meg sírva húztam a nagy bőröndöt, és nagyon veszekedtünk - emlékezett vissza Ördög Nóra.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kapcsolatukról mélyebben Miamiban kezdtek beszélgetni, olyan témák jöttek szóba, melyeket más párok sokkal előbb átbeszélnek, mint ők, hiszen előtte túl nagy volt a rózsaszín köd. Ez pedig járt némi konfliktusforrással. 

Körülbelül az volt az utolsó komoly vitánk. Ott még voltak megbeszélendő dolgaink.

Hozzátették, hogy a kibékülésükben némi szerepet játszott, hogy többet ittak a kelleténél, ugyanis a helyen, ahova elmentek, egy hatalmas pohárban adták a koktélokat. Ma már mindezen csak jót nevetnek. 

Ördög Nóra fürdőruhában

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál igazi világutazók, személyes vlogjukon pedig rajongókat is elrepítik virtuálisan arra a helyre, amit meglátogatnak. 2020-ban első nyaralásukon Zanzibár homokos partjain pihentek. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szuper szerelésekben strandolt a csinos tévés.

Ezt is szeretjük