Ördög Nóra fürdőruhás fotói felrobbantották az internetet - Rég láttuk ennyire dögösnek
Ördög Nóráról férje, Nánási Pál készített szexi, fürdőruhás képeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóráról számtalan dögös felvételt készített férje, Nánási Pál az elmúlt években. Amikor az Ázsia Expressz második évadát forgatták Srí Lankán, a sztárpárnak sikerült némi időt közösen együtt töltenie, hiszen a 37 éves sztárnak műsorvezetői kötelességeit is teljesítenie kellett. A tengerparton is tudtak együtt lazítani, ahol a népszerű fotóművész megörökítette feleségét fürdőruhában.

Nánási Pál Instagram-oldalára töltötte fel a fotósorozatának egyik legdögösebb képét, amihez az alábbi képaláírást fűzte: "Vannak pillanatok, amelyek annyira tökéletesek, hogy az ember legszívesebben megállítaná az időt, vagy legalábbis szeretné megörökíteni amennyire csak lehet, hogy újra és újra átélhesse. Ez a naplemente Srí Lankán az óceán partján pontosan ilyen volt. Szerencsére velem volt a fényképezőgépem és a modell, akit a legtöbbször fotóztam az elmúlt majd' 11 évben" - írta.

Ördög Nóra is büszkén posztolta férje alkotásait. Ő több felvételt is feltöltött, amiket úgy tudsz megnézni, ha a fotó jobb oldalán megjelenő fehér nyílra rákattintasz.

A rajongók odáig voltak a felvételekért: "Nóri a legszebb természetes szépség, ritka már... és így tökéletes ahogy van", "Annyira gyönyörű vagy! És a fotók. Szólni kell a férjemnek, hogy a nyaralásunkon ehhez hasonlókat próbáljon meg alkotni", "Csodálatosan szép fotósorozat, kivétel nélkül gyönyörű vagy mindegyiken. Van ugyan két kedvencem. Természetesen a Pál tehetsége önmagáért beszél. Gratulálok mindkettőtöknek" - írták a kommentelők.

Dundika két gyerek után is bombázó bikiniben

Majka és Dundika Marián és Olivér fiaikat nevelik közösen. A népszerű műsorvezető és zenész szerelme kétgyerekes anyukaként is remek formában van. Fotók!

Ezt is szeretjük