Ördög Nóra különleges, hófehér ruhában nyűgözte le a Dancing with the Stars nézőit
Ördög Nóra gyönyörű ruhába bújt a Dancing with the Stars második évadának legelső adásában.

ordog-nora-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra műsorvezetőként sokszor nemcsak meseszép ruhákkal és gyönyörű frizurákkal lepte meg a nézőket, hanem különleges ruhakölteményeket és hajviseleteket is bevállalt. 

Így történt a Dancing with the Stars 2021. szeptember 25-én indult második évadában is: ezúttal zsűritagként láthattuk egy emlékezetes darabban a legelső adásban. 

Ördög Nóra ruhája a Dancing with the Starsban

A TV2 táncos show-műsorában tizenkét híresség profi táncpartnere oldalán megmutatja a nyári hónapok kemény munkával eltöltött órái után, hogy mire képes.

Demcsák Zsuzsa és Suti András, Dobó Kata és Köcse György, Nagy Réka és Hegyes Bertalan, Hevesi Krisztina és Baranya Dávid, Metzker Viktória és Márki Norbert, Tóth Andi és Andrei Mangra, Árpa Attila és Stana Alexandra, Cooky és felesége, Szécsi Debóra, Kamarás Iván és Mikes Anna, Kempf Zozo és Keresztszegi Ramóna, Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsi, valamint Kozma Dominik és Lissák Laura.

Az első adás végén a Nicsak, ki vagyok? győztesének, a DJ Metzker Viktóriának és profi táncpartnerének kellett távoznia.   

ordog-nora1
Fotó: TV2

A második évad műsorvezetői ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András, a zsűriben Ördög Nóra, Molnár Andrea és Kováts Gergely Csanád mellett Bereczki Zoltán kapott helyet. A TV2 negyvenéves műsorvezetője ezúttal is megmutatta, hogy remekül tudja viselni a rendhagyó ruhakölteményeket. 

ordog-nora-dwst
Fotó: TV2

A hófehér darabot Benes Anita, a Daalarna tervezője álmodta meg. Stylistja, Holdampf Linda a különleges ruhához egyedi kiegészítőket talált. Az Oh My Pearl gyöngyös nyakláncát és fülbevalóját - írja az Ördögien Nőies - Ördög Nóra gardróbja Facebook-csoport. 

Ördög Nóra 10+1 legszebb estélyi ruhája

Az egyik legkülönlegesebb alkalmi ruhája az a halványkék, fodrokból álló kreáció volt, amit a Dancing with the Stars – Mindenki táncol zsűritagjaként viselt a szórakoztató műsor első évadának legelső adásában. A Merő Péter által megálmodott darabban a nézők szerint úgy nézett ki, mint egy modern Hamupipőke vagy egy bálkirálynő. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Ördög Nóra tíz legszebb estélyi ruháját, amelyeket 2020-ban viselt.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük