Onyutha Judit szexi latexruhába bújt: 15 kilós fogyása után ilyen merész

Onyutha Judit fogyása után már nem takargatja magát, dögös macskanőjelmezbe öltözött.

onyutha-judit-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Onyutha Judit számára pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna, hogy szexi latexruhában mutatkozzon. 

Idén farsangkor azonban macskanőnek öltözött, és a látványtól mindenkinek leesett az álla. 

Onyutha Judit Macskanőnek öltözött

Onyutha Judit bomba formában van, és ezt büszkén meg is mutatja. Korábban kerülte a feltűnést, szégyellte alakját, idén azonban olyan jelmezt öltött magára farsang alkalmából, amivel régi vágyát váltotta valóra.

- Ezt két évvel ezelőtt biztos, hogy nem vállaltam volna be, hiszen ez a testhezálló latexruha tényleg mindent kidomborít, rajtam pedig 14-15 kiló plusz volt. Nagyon gyorsan szaladtak fel rám, és sokáig nem tudtam megszabadulni tőlük. Sokat szorongtam, szinte depressziós lettem miatta, nagyon rossz lelkiállapotba kerültem. Folyton ettem, akkor is, amikor nem voltam éhes, rengeteget nassoltam, komoly falási rohamaim voltak.

Változást az hozott, hogy kipróbált egy, az interneten talált, nemzetközi kutatásokra építő tudományos formulát.

- A csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Nem kellett éheznem a fogyáshoz, a kúra hatására kisebb adagokkal is jól lakom ma már. Ugyanúgy ötször eszem, csak fele annyit. (...) Nincs már miért szégyenkeznem a testemet illetően. Szeretném a rég nem látott ismerőseimnek megmutatni az alakomat. Egy nő számára igenis fontosak a visszajelzések a környezetünktől. Jó érzés, hogy újra a régi önmagam vagyok, olyan, amilyennek a közönség a tévé képernyőjén annak idején megismert. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egykori időjós fotói férfi- és női szemmel is nagyon dögösek. Nem csodáljuk, hogy Macskanőnek öltözött, nagyon hasonlít az amerikai színésznőre.

- Nagyon szeretem Halle Berryt, ő az egyik kedvenc színésznőm, sokan hasonlítanak is hozzá. A macskanő az szuperhősös film, amit már ki tudja hányszor láttam, sőt egyszer az megfogalmazódott bennem, hogy milyen jó lenne Macskanővé válni. A trükkös mozdulatok ugyan nem mennek, de a jelmezzel elégedett vagyok, ahogy most áll. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös Macskanő Onyutha Judit, és milyen sokat változott a fogyással. 

onyutha-judit1
Ezt is szeretjük