Madonna botrányos ruháját húzta fel A szolid magyar színésznőre rá sem ismerni

Ónodi Eszterre szinte rá sem ismerni a Swing című filmben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Július 27-től 40 napig forog a Swing című zenés komédia, melynek egyik szereplőjére, Ónodi Eszterre a filmben néha rá sem ismerni. A szolid külsejű, vörös hajú színésznő szőke hajjal és szexi kreációkban is kamerák elé áll. A filmben egy Kati nevű, 40 év körüli, közepes tehetségű énekesnőt alakít, aki valamikor egy tehetségkutatón sokadik helyen végzett, aztán a kisfia születése állította meg a pályán.

Egy esős éjszakán két másik nő mellé sodorja az élet, aztán egy kiöregedett dizőz felkarolja őket, és létrehozza velük élete utolsó nagy művét, a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont.

A rendező-forgatókönyvíró a 34. Filmszemle legjobb elsőfilmes rendezője és számtalan reklámfilm készítője, Fazekas Csaba. A Swing a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készül az Unio Film, TV2 és a Sparks koprodukciójában. Az előzetes tervek alapján jövő tavasszal kerül majd a mozikba.

Nézd meg képes összeállításunkban, kik szerepelnek a filmben!

Ónodi Eszter a monte-carlói televíziós filmfesztiválon

Három Arany Nimfát és egy különdíjat nyert Deák Krisztina Aglaja című alkotása az 53. Monte-carló-i Televíziós Fesztiválon. Mindhárom kategóriában, amelyikben jelölést kapott, nyert, így a legjobb tévéfilm, a legjobb rendező, valamint a legjobb női főszereplőnek járó díjat is - utóbbit Ónodi Eszter vehette át.

Ezt is szeretjük