Eddig bírták! 8 boldog év után elköltözött férjétől Olivia Wilde
Olivia Wilde, a Dr. House bombázója a szakmában egyre sikeresebb, de erre ráment a magánélete.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár sokan azt sem tudták, hogy Olivia Wilde férjnél van, most kiderült, hogy a Dr. House bombázója sem hisz igazán a holtomiglan-holtodiglan erejében.

Ha ugyanis a People értesülései nem csalnak, a 26 éves színésznő a napokban jutott arra az elhatározásra, hogy egyelőre jobb lesz neki egyedül.

8 évig együtt

Így aztán nem sokat teketóriázott, sietve elköltözött párjától, Tao Ruspolitól, akivel már nyolc éve élt együtt - a férfi legnagyobb bánatára.

Bár az okokat nem lehet pontosan tudni, egyes források szerint tipikus hollywoodi szakításról van szó.

- Már egy ideje nem jöttek ki jól egymással. Végül Olivia mondta ki a döntő szót, gondolom, a szokásos dolgokra hivatkozva, hogy még túl fiatal a házassághoz és a karrierje most kezd beindulni meg ilyenek - vallotta egy bennfentes az Usmagazine.com-nak.

Pedig olyan romantikusan kezdődött az egész! Olivia alig volt 18 éves, amikor megszökött a nála kilenc évvel idősebb Taóval, majd fél év együttjárás után titokban össze is házasodtak, csupán két tanú előtt.

Most lett felnőtt

A kapcsolatuk mindaddig működött, amíg Olivia még csak egy volt a számtalan feltörekvő színésznő közül, hiszen a bájos sztár eleinte annak is örült, ha epizódszerepet kapott egy-egy sorozatban.

A változás éve kétségtelenül 2007 volt, ekkor két szériába is sikerült bekerülnie: a Donnelly klán ugyan csak 14 részt ért meg, de a Dr. House hihetetlen népszerűségre tett szert - és ezzel együtt a benne játszó színészek is keresetté váltak.

Ennek köszönhetően Olivia Wilde-ot felfedezték maguknak a mozifilm-rendezők is. 2010-ben szerepelt a Tron: Örökség című sci-fiben, majd Russell Crowe oldalán bukkant fel A következő három nap című thriller jeleneteiben. Emellett idén is több filmet forgat, egyebek közt látható lesz a Cowboyok és űrlényekben, olyan sztárok mellett, mint Daniel Craig és Harrison Ford.

Egyszóval, úgy tűnik, a magánéletre nem nagyon jut ideje, teljes erejével a karrierjére koncentrál - aztán ki tudja, lehet, hogy hamarosan újra eljön az újabb szerelem.

Ezt is szeretjük