A 2012-es X-Faktor győztese volt, most egy gimnáziumban dolgozik: Oláh Gergő civil munkát is űz december óta
Oláh Gergő december óta erősíti hivatalosan a Gandhi Gimnázium csapatát.

oláh-gergő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Gergő közmunkásként dolgozott Salgótarjánban, amikor úgy döntött, szerencsét próbál az X-Faktor harmadik évadában.

A válogatóra Steve Wonder Part-Time Lover című dalát vitte, alig énekelt el belőle pár taktust, már egyértelműen látszott, a színpadra született. Mindenki felállva tapsolt neki a stúdióban.

Oláh Gergő gimnáziumi munkája

Nem meglepő, hogy négy igennel jutott tovább. Az élő show-kban Geszti Péter mentoráltjaként menetelt egészen a fináléig. Végül Antal Timivel szemben győzedelmeskedett, és lett a műsor győztese 2012-ben.

oláh gergő
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Az azóta eltelt majdnem egy évtizedben szép karriert épített fel a szórakoztatóiparban. Olyan produkciókban láthattuk, mint A Dal, A Nagy Duett vagy a Sztárban Sztár, 2021-ben pedig a Farm VIP-ben szerepelt.

Bár sikeres élőadónak mondhatja magát, immár ötgyerekes édesapaként nem áll távol tőle az a filozófia, miszerint érdemes több lábon állni. December óta egy teljesen civil szakmát is űz, a Gandhi Gimnáziumban dolgozik.

"Nem tanár bácsi lettem, hanem motivációs tréner... Járom az iskolákat, motiválom a srácokat, hogy a jó irányba menjenek, és szeretettel ajánlom nekik a Gandhi Gimnáziumot a továbbtanulásra! Nagyon élvezem, és hálás vagyok, hogy ezt csinálhatom!” - írta a közösségimédia-oldalain.

Rengetegen gratuláltak neki a Facebookon. Volt olyan, aki megjegyezte, keresve sem találhattak volna jobb embert erre a feladatra. Sokan nem tudják, de Oláh Gergőt már láthattuk tanári szerepben. Olyan hírességekkel egyetemben, mint Novodomszky Éva, Bagi Iván vagy Boggie, ő is igent mondott a Videotanár – digitális tananyag YouTube-csatorna felkérésére. Egy ötödikes irodalomóra tananyagát mondta el, ezen belül az epika volt a témája.

X-Faktor mentorok akkor és most

Malek Miklós friss képein jól látszik, sokat változott az elmúlt 11 esztendőben, de nem ő az egyetlen mentor, aki másképp fest napjainkban, mint annak idején. Képes összeállításunkban mutatjuk az X-Faktor ítészeinek akkor és most fotóit.

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük