Anyagi nehézségekkel küzdő sztárok

A magyar sztárok között is bőven akad olyan, aki szerény körülmények között tengődik.

Dia

 	Boros Lajos  	Boros Lajos egy éve munkanélküliként él, bár reménykedik benne, hogy ez hamarosan változni fog. Mint mondta, a tartalékaikat élik fel, a nyugdíja csak az ételre elég, a rezsit már nem tudják abból kifizetni. Egy újságnak azt nyilatkozta, olyan, mint egy hajléktalan, aki a felesleges hirdetési újságokat kell, hogy gyűjtse.

Boros Lajos

Boros Lajos egy éve munkanélküliként él, bár reménykedik benne, hogy ez hamarosan változni fog. Mint mondta, a tartalékaikat élik fel, a nyugdíja csak az ételre elég, a rezsit már nem tudják abból kifizetni. Egy újságnak azt nyilatkozta, olyan, mint egy hajléktalan, aki a felesleges hirdetési újságokat kell, hogy gyűjtse.

Dia

 	Csala Zsuzsa  	Az egyik bulvár napilap szerint Csala Zsuzsán egy ismeretlen házaspár segít, ugyanis a komika egyedül már nem tudná kifizetni a rezsijét a 37 ezer forintos nyugdíjából. A művésznő ezt cáfolta, azt mondta, meg tud élni a nyugdíjából, a rajongók inkább a szeretetükkel tartják el.

Csala Zsuzsa

Az egyik bulvár napilap szerint Csala Zsuzsán egy ismeretlen házaspár segít, ugyanis a komika egyedül már nem tudná kifizetni a rezsijét a 37 ezer forintos nyugdíjából. A művésznő ezt cáfolta, azt mondta, meg tud élni a nyugdíjából, a rajongók inkább a szeretetükkel tartják el.

Dia

	Paudits Béla	Paudits Béla 52 ezer forintos nyugdíjából él egy budai lakásban, melynek csak egyetlen szobáját tudja télen fűteni. Egyik lába lebénult, ahogy ő fogalmazott, már csak a halált várja.

Paudits Béla

Paudits Béla 52 ezer forintos nyugdíjából él egy budai lakásban, melynek csak egyetlen szobáját tudja télen fűteni. Egyik lába lebénult, ahogy ő fogalmazott, már csak a halált várja.

Dia

	Zalatnay Sarolta	Zalatnay Saroltát sem veti már fel a pénz a sorozatos sikkasztási botrányai után. Lánya, Niki volt, aki próbált rajta segíteni azzal, hogy amikor pénzük volt, ellopott tőle és félretette a nehezebb napokra.

Zalatnay Sarolta

Zalatnay Saroltát sem veti már fel a pénz a sorozatos sikkasztási botrányai után. Lánya, Niki volt, aki próbált rajta segíteni azzal, hogy amikor pénzük volt, ellopott tőle és félretette a nehezebb napokra.

Dia

	Zana József	Zana József is a csőd szélére került, jószerével már mindent eladott a házából, amit csak tudott. Helyzetét nehezíti, hogy fiának, Ganxsta Zolee-nak bedőlt a hitele, ami miatt a 75 éves színész házát is jelzálog terheli.

Zana József

Zana József is a csőd szélére került, jószerével már mindent eladott a házából, amit csak tudott. Helyzetét nehezíti, hogy fiának, Ganxsta Zolee-nak bedőlt a hitele, ami miatt a 75 éves színész házát is jelzálog terheli.

Dia

	Csomor Csilla	Csomor Csilla a Barátok közt után szabadúszó színész lett, ám ebből ahogy mondja, nem tud megélni, nincs meg számára a biztonság. Több helyre is beadta az önéletrajzát, nem csak vár a sült galambra, ám a felkérések rendszerint elkerülik.

Csomor Csilla

Csomor Csilla a Barátok közt után szabadúszó színész lett, ám ebből ahogy mondja, nem tud megélni, nincs meg számára a biztonság. Több helyre is beadta az önéletrajzát, nem csak vár a sült galambra, ám a felkérések rendszerint elkerülik.

Dia

	R. Kárpáti Péter	R. Kárpáti Péter azzal turnézta végig a magyar sajtót, miután kirúgták a Barátok köztből, hogy annyira elszegényedtek, hogy még a házukat is el kellett adniuk. Azonban szerencsésen azonnal kaptak önkormányzati lakást, így nem maradtak fedél nélkül.

R. Kárpáti Péter

R. Kárpáti Péter azzal turnézta végig a magyar sajtót, miután kirúgták a Barátok köztből, hogy annyira elszegényedtek, hogy még a házukat is el kellett adniuk. Azonban szerencsésen azonnal kaptak önkormányzati lakást, így nem maradtak fedél nélkül.

Dia

	Medveczky Ilona	Medveczky Ilona is csak a nyugdíjára támaszkodhat, mivel nincs családja, senki sem segíti. Az egykori revütáncosnő ennek ellenére sosem kér kölcsön, mivel úgy tartja, azzal csak ellenségeket szerezne magának. Az 50 ezres nyugdíjából kell így magát és a 200 négyzetméteres villáját fenntartania.

Medveczky Ilona

Medveczky Ilona is csak a nyugdíjára támaszkodhat, mivel nincs családja, senki sem segíti. Az egykori revütáncosnő ennek ellenére sosem kér kölcsön, mivel úgy tartja, azzal csak ellenségeket szerezne magának. Az 50 ezres nyugdíjából kell így magát és a 200 négyzetméteres villáját fenntartania.

Dia

	Oláh Ibolya	Oláh Ibolya sem tud megélni csak az éneklésből, így 2013-ban úgy döntött, tanfolyamra megy, hogy szakmát szerezzen és kétkezi munkásnak állhasson.

Oláh Ibolya

Oláh Ibolya sem tud megélni csak az éneklésből, így 2013-ban úgy döntött, tanfolyamra megy, hogy szakmát szerezzen és kétkezi munkásnak állhasson.

Dia

	Kembe Sorel	Kembe Sorel, a TV2 Jóban Rosszban színésze sem áll anyagilag túlzottan jól. Kedvesével 2013 júniusában született meg a közös gyermekük, ám állandó jövedelme nincs, csak ha forgat. Így nyáron felszolgálóként keresi a pénzt.

Kembe Sorel

Kembe Sorel, a TV2 Jóban Rosszban színésze sem áll anyagilag túlzottan jól. Kedvesével 2013 júniusában született meg a közös gyermekük, ám állandó jövedelme nincs, csak ha forgat. Így nyáron felszolgálóként keresi a pénzt.

Dia

	Fehér Zoltán	Fehér Zoltánnak nem jött össze az X-Faktor utáni zenei karrier, így kénytelen volt visszamenni ruhabolti eladónak, hogy el tudja tartani a családját.

Fehér Zoltán

Fehér Zoltánnak nem jött össze az X-Faktor utáni zenei karrier, így kénytelen volt visszamenni ruhabolti eladónak, hogy el tudja tartani a családját.

Ezt is szeretjük
Fotó: