Nyertes Zsuzsa balhét csapott a dzsungelben! Viselkedése megdöbbentette csapattársait
Nyertes Zsuzsa ismét sírt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa viselkedését elképedve bámulták csapattársai, miután a színésznő VV Évával visszatért a táborba a bátorságpróbáról.

A Celeb vagyok, ments ki innen! második csapatából a nézők Baukó Évát küldték el a második bátorságpróbára, aki Nyertes Zsuzsát vitte magával.

Viselkedése megdöbbentette csapattársait

A két nő elé a műsor készítői üvegdobozokba különböző állatokat helyeztek, amelyeket csak a nézők láthattak, ők nem, így csak tapintás és hallás útján jöhettek rá, milyen élőlénnyel van dolguk. Végül hét csillagot gyűjtöttek össze, de a táborba visszaérve mást közöltek csapattársaikkal.

Nyertes Zsuzsából előbújt a színésznő, és sírva, VV Éva támogatására szorulva dülöngélt be a táborhelyre. Azt mondták, egy csillagot sem sikerült szerezniük.

- Úgy szégyelljük magunkat, de hát gyáva kukacok vagyunk. Még az Éva bátrabb volt sokkal, mint én. Semmit nem láttál, egy vak szemüveget kaptál, és bele kellett nyúlni, és amibe ő nem mert belenyúlni, abba én sem mertem - mesélte szipogva.

A többi táborlakó döbbenten bámulta, amikor pedig hirtelen beszaladt a dzsungelbe, a rémület is kiült az arcukra, többen rohantak utána. Amikor visszajöttek vele, azt mondta, ki akart futni a világból.

- Jó, figyeljetek, ne haragudjatok! Annyira szeretünk benneteket, de hát ez egy show, gyerekek - kezdte, majd VV Éva kiabálva folytatta, hogy vége a mulatságnak, hét csillagot kaptak.

Fotó: RTL Klub/Celeb vagyok, ments ki innen!

Leadkép és Facebook-kép: RTL Klub/Sajtóklub,

Ezt is szeretjük