Nyári Dia fiát meg kellett zabálni a díjátadón - Az egyéves Zéti huncut kisfiú
Nyári Dia kisfia az Apa magazin díjátadóján is übercuki volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Dia mindig fiatalon szeretett volna édesanya lenni, ahogy az ő anyukája is. Így is lett, a Barátok közt 25 éves színésznője 2018. július 16-án hozta világra Zétényt, akinek az édesapja Kovács Dániel sportriporter. A kisfiú sok hajjal jött világra, göndör fürtjeivel azóta is olyan, mint egy pufók arcú kis angyal. 

A huncut kis Zéti az Apa magazin díjátadóján is ellopta a show-t. Édesanyja volt a rendezvény háziasszonya, amire a kisfiú és édesapja is ellátogattak. Az egy hónapon át tartó szavazás során az olvasók öt különböző kategóriában adhatták le voksaikat civil és híres apukákra, összesen közel 11 ezer szavazat érkezett a jelöltekre. A díjakat második alkalommal osztották ki, az Év Ismert Apája 2019-ben Rákóczi Feri lett.

A színésznő nem tagadja, hogy az anyaság néha nehéz és kihívásokkal teli, ezt vicces képeken meg is mutatja, de senkivel nem cserélne. Képes összeállításunkban megnézheted Nyári Dia kisfiának cuki fotóit. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük