Nyári Dia anyukája nagyon fiatalos: Annamáriáról kevesen mondanánk meg, hogy nagymama
Nyári Dia ritkán látott szelfin mutatta meg, milyen bájos, 53 esztendős anyukája van.

nyári-dia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Dia ötéves kora óta színészkedik: először reklámokban szerepelt, majd beválogatták a Győri Nemzeti Színház egyik darabjába, a Doktor Zsivágóba. 

Az ország jóval később ismerte meg a nevét. 2010-ben landolt nála Holman Hanna szerepe, nyolc éven át alakította a tinilányt a Barátok köztben. 2018 júliusában azonban egy teljesen új fejezet nyílt az életében, édesanya lett. 

Nyári Dia és anyja

Fia, Zétény nevelésében inspiráló példaként jár előtte az édesanyja, akit csak nagyon ritkán mutat meg a követőinek. Az 53 esztendős Annamária fiatalos külseje alapján nehéz lenne megmondani, hogy már nagymama.

Érdekes tény, hogy anya és lánya egy napon születtek. Mindketten május 8-án ünneplik a születésnapjukat 25 év különbséggel. Nem ez az egyedüli, ami közös bennük, külsőre is hasonlítanak: a színésznő örökölte anyukája különleges szemszínét és szőkésbarna hajszínét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Már most tudja, sok szokást tovább akar vinni gyermeke életében, amelyeket anno Annamáriától látott. Például ő is szeretné megteremteni azt a hagyományt, hogy vasárnaponként közösen ebédel a család.

- Sosem volt egy tipikus menü, általában mindig mást főzött, de sokszor került az asztalra azért nálunk is a hagyományos húsleves és a rántott hús. A karácsonyi menüje legendás: kacsát szokott sütni, ő készíti a családunkban a legjobban - ecsetelte a Startlap.hu interjújában 2021 nyarán.

Nyári Dia azt is elárulta, azokat a tanításokat, amelyeket anyja gyerekként adott át neki, a mai napig nem felejtette el. Például a munkához is Annamária útravalója alapján áll hozzá.

- Megtanított arra, hogy a munka nem büdös, bármit is dolgozik az ember, nem kell szégyellnie. Nem érezném magam rosszul, ha be kéne állnom egy étterembe vagy bárhova máshova.

A Liu testvérek csinos édesanyja

A Liu testvérek anyukája, Szabina négy gyermek édesanyja. Két fián kívül két lánya van: a nagyobbik 17, a kisebbik négyéves. A csinos, szőke hajú anyuka fiatalos külseje alapján nehéz lenne megmondani, hogy felnőtt gyerekei is vannak. 

Cover-fotó: RTL Klub/Hotel Margaret

Ezt is szeretjük