Nyári Darinka szexi fotókon: 10 kilós fogyása után átlátszó ruhában is pózol

Nyári Darinka a fogyása után olyan kihívó ruhadarabokat is felvesz, amikhez korábban nem volt bátorsága.

nyari-darinka-cover2

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt 18 éve alkotnak egy párt. Június elején ünneplik házassági évfordulójukat, ebből az alkalomból a feleség szexi fotókkal lepte meg a férjét. 

A színészpárt a Jóban Rosszban sorozatból és az Ázsia Expressz tavalyi évadából is ismerhetik a nézők, akik egy része azt kommentelte, a 42 éves színésznő nem elég csinos jóképű férjéhez. A színésznő egy ideje nem foglalkozott a bántásokkal, de az egészsége érdekében nemrég úgy döntött, fogyókúrázik.

Nyári Darinka fogyás után

Az eredmény tíz kiló mínusz és két számmal kisebb ruhák lettek. Fogyása óta sokkal merészebb az öltözködésben is, olyan kihívóbb darabokat is szívesen felvesz, amihez korábban nem volt bátorsága.

- Az egész családnak meglepetés, hogy én így felöltözöm. A színpadon egy-egy szerep kedvéért láthattak már lengébb öltözetben, de az más. Civil életben korábban ilyen nem nagyon fordult elő. Nagyon furcsa számomra ez a szexi démonviselkedés. Amióta rátaláltam egy súlycsökkentő innovátorra és lementek rólam a kilók, odafigyelek arra, hogy otthon is olyan ruha legyen rajtam, amiben látszik az alakom, hogy jól érezzem magam a bőrömben, ő meg lássa: ’Ez az én feleségem!’

Nyári Darinka most nagyon jól érzi magam a bőrében, még egy átlátszó kreációt  is bevállalt a fotózáson. 

- Ez a ruha ugyan extrém, de a hétköznapokra is van rengeteg olyan szettem, amik ott álltak a szekrényben érintetlenül évek óta. Egészen mostanáig. Imádom, hogy már más méretért nyúlhatok az üzletekben. Most az a cél, hogy akár egy bikiniben is érezzem, hogy nő vagyok, ne takargassam a hasamat, fenekemet, hogy akár egy fürdőruhában is meg merjem mutatni magam. 

Képe összeállításunkban megnézheted a szexi fotókat és azt, mekkora átalakuláson esett át Nyári Darinka. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Wossala Rozina fogyása előtt és után

Friss képein mintha nem ugyanazt a nőt látnánk, mint akit annak idején. Látványos, mennyivel karcsúbb.

Ezt is szeretjük