Novodomszky Éva több mint szexi lett! A műsorvezető zavarba ejtő ruhákba bújt
Fotók
Novodomszky Éva A Dalban megmutatta a szexi oldalát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Novodomszky Éva már hosszú ideje a magyar köztévé egyik meghatározó arca. Neve hallatán legtöbben az M1 híradójának csinos, ám visszafogott műsorvezetőjeként gondolnak rá. Az utóbbi jelzőt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában, A Dal című műsorban egy időre lemosta magáról.

A zenés műsor női műsorvezetőjeként igencsak szexi ruhákban láthattuk, melyek mindegyikét hazai tervezők kollekcióiból válogatta össze Dunai Anita, a vezető stylist. Ha kíváncsi vagy, milyen ruhacsodákban lépett színpadra, nézd végig a képeket!

A magyar énekesnőt csókolózás közben kapták lencsevégre

A Dal versenyzői nagyon izgultak az élő adások alatt, de talán valamelyest megnyugtató volt számukra a tudat, hogy a színfalak mögött ott szurkolnak értük a párjaik, szeretteik. Brasch Bencét természetesen a barátnője, Lola kísérte el - láthatóan lángol köztük a szerelem. Ezt bizonyítja az a fotó is, amely a műsor előtt készült róluk, és amelyen a pár forró csókban forr össze.

Rajtuk kívül számos sztárpárt örökítettek meg a fotósok az elmúlt három adásban, ha kíváncsi vagy rájuk, nézd végig összeállításunkat!

Ezt is szeretjük