Novák Katalin esküvői fotói: 21 évvel ezelőtt ilyen menyasszony volt

Novák Katalin köztársasági elnök esküvői fotóival üzent a házasság hete fővédnökeként.

novak-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 14-én a Valentin-napot ünneplik világszerte, de a szerelmesek napja egy hosszabb rendezvénybe is beleesik: hazánkban immár 16. alkalommal, február 12. és 19. között rendezik meg a házasság hetét.

A hét idei mottója: szeretetbe kapaszkodva. A házasság hete rendezvénysorozat eseményein a résztvevők azt vizsgálják, hogyan tudnak a párok a nehézségek idején is a szeretetbe kapaszkodva közösen fejlődni, közösen erőt meríteni a hétköznapok kihívásaihoz.  

Novák Katalin esküvője

Novák Katalin köztársasági elnök, a programsorozat fővédnöke a saját esküvői fotóalbumából posztolt négy fotót, ezzel hívta fel a figyelmet a házasság hetére. A 45 éves közjogi méltóság annak idején klasszikus, hófehér menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent. 

„Kezdődik a Házasság Hete, amelynek jelmondata: Szeretetbe kapaszkodva. Istvánnal mi 21 éve kapaszkodunk együtt a szeretetbe” - írta a Facebook-oldalán. 

Novák Katalin 21 évvel ezelőtt ment feleségül Veres Istvánhoz. Három gyermekük született: Ádám 2004-ben, Tamás 2006-ban és Kata 2008-ban.

A tavalyi házasság hete mottója ez volt: "Maradjunk együtt!" Novák Katalin 2022-ben ezt üzente a közösségi oldalán: „Istvánnal most leszünk 20 éves házasok, mi is tudjuk, hogy nap mint nap tenni kell azért, hogy ez az egyszerűnek tűnő kívánság megvalósulhasson.”

Polgár Tünde ilyen szép menyasszony volt

Már 12 éve egy párt alkottak, amikor Polgár Tünde egy meglepetésesküvőn kimondta Árpádnak a boldogító igent.

Cover-fotó: MTI/Sándor-palota 

Ezt is szeretjük