Noszály Sándor eddig titkolta új szerelmét – Gyönyörű sportolónő a párja

Noszály Sándor és Páll Orsolya először posztolt közös fotót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noszály Sándor a '80-as és '90-es évek legsikeresebb magyar teniszezője, aki közel az ötvenhez is nagyon sármos. 

Magánéletéről ritkán nyilatkozott, eddig annyit lehetett tudni, hogy válása után nem talált párra, de nyitott egy komoly kapcsolatra. Most kiderült, egy ideje már együtt van egy gyönyörű, vörös hajú sportolónővel, akivel először posztolt közös fotót az Instagram-oldalán. 

Noszály Sándor új párja

A sportoló, aki 2003-ban a Nagy Ő című műsorban is sok női rajongót szerzett magának, 2010-ben a Jóban Rosszban című sorozatból ismert Novák Henriett színésznővel költözött Amerikába. Össze is házasodtak, de 2014-ben elváltak. A 48 éves sztár az Összezárva Friderikusszal című műsorban vallotta be, hogy miatta ment tönkre a házasság, és a válás után padlóra került

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#summervibes#orsipall@#😘

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés,

Hosszú ideig nem volt komoly kapcsolata, de nem is erőltette. Végül csak rátalált a szerelem, Páll Orsolyával először posztolt közös fotót, amikor a hétvégén az alsóörsi strandon ejtőztek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Noszály nem kívánt nyilatkozni, de a vörös hajú szépség, aki nemzetközi rúdsportbíró, szerepelt a 2009-es rúdtánc-világbajnokság döntőjében, három évvel később pedig Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett, a Blikknek röviden megszólalt. 

Nem tudom, hogyan néztünk ki, de azt tényleg láthatták, hogy jól éreztük magukat. Nagyon boldogok vagyunk együtt, és ezt a boldogságot szeretnénk is megtartani magunknak, nem akarunk ezzel szerepelni.

- Nincs különösebb oka annak, hogy most álltunk ki a nyilvánosság elé, de egyszerűen nem akartunk titkolózni tovább. Megérett a kapcsolatunk arra, hogy végre nyíltan vállaljuk egymást - árulta el a Pole Dance Fitness Tánciskola megalapítója és vezető tánctanára, aki háromgyerekes anya, egy kisfia és ikerlányai vannak.

Rogán Cecília új párja

Már nem titok, hogy a válófélben lévő Rogán Cecíliára is rátalált a szerelem, nemcsak Rogán Antalt találta el újra Ámor nyila. A szőke híresség májusban, az Instagram-oldalára posztolt ki jóképű szerelmével egy közös fotót. A felvételen mindketten fülig érő mosollyal néznek a kamerába.   

Ezt is szeretjük