Rá sem ismerni! A magyar műsorvezető ilyenre plasztikáztatta az arcát
Nézd meg!
Czifra Noémi, vagyis Nóci arcát ilyenre plasztikázták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czifra Noémi, vagyis Nóci külsejét olyan sok negatív kritika érte, hogy miután a kisfia, Zsombi is beszólt neki a ráncai miatt, a 40 éves sztár úgy döntött, felkeres egy plasztikai sebészt.

Így nézett ki Nóci a plasztikázás előtt
Elégedett új külsejével
15 évet fiatalodott az arca

Három héttel ezelőtt egy kombinált arcplasztikai beavatkozáson esett túl, amelynek az eredményét ma láthatta a nagyközönség a TV2 Aktív című műsorában. Bár még kissé felpüffedt az arca, az édesanyja is meglepődött, mennyit fiatalított lányán a szépészeti beavatkozás.

- Két nappal ezelőtt találkoztunk, és annyit mondott: végre a régi Nócika! Ez tőle nagy elismerés, mert a szüleim a legnagyobb kritikusaim ilyen szempontból. Gyakran fölemlegették, hogy "akkor olyan szép voltál, most meg...". 

Nóci egykor az RTL Klub bombázó műsorvezetője volt. 2002-ben a Való Világgal vált ismertté, ő vezette az első két széria háttérműsorát is. Megújult külsejével szerinte most a régi énjére hasonlít.

Nóci a kétezres évek elején az RTL Klub sztárja volt
A plasztikai beavatkozásnak köszönhetően eltűntek a ráncai

A plasztikai sebész a térde körüli területről felszívott zsírral feltöltötte az egykori műsorvezető megereszkedett arcát, botoxinjekciókat adott be a homlokába és a nyaki területre, valamint 30 darab kollagént termelő szálat vezetett be a bőre alá.

A műtéttel az orvos és Czifra Noémi is elégedett, az pedig már csak egy rossz emlék, hogy a beavatkozás után néhány nappal a volt tévés mélyvénás trombózist kapott.

Ma már néhány hazai sztár is bevallotta, hogy szépészeti beavatkozáson esett át. Nézd meg azokat, akiknek az arcán látszik, hogy plasztikáztattak! Van, akire alig lehet ráismerni!

Fotó: Facebook/Aktív, TV2/Aktív, RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük