Ezt tette vele a plasztika! Így néz ki most a 40 éves magyar műsorvezető arca
Nóci a reggeli műsorban mutatta meg, hogyan alakult át az arca.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub egykori műsorvezetője, a 40 éves Czifra Noémi, vagy ahogy a nézők ismerik, Nóci a közelmúltban arcfiatalító plasztikai beavatkozáson esett át, amely látványosan megváltoztatta külsejét. Erről és a műtétet követő súlyos komplikációkról mesélt a FEM3 Café című műsorban, ahol Erdélyi Mónika és Joshi Bharat látta vendégül.

A beavatkozás előtt...
...és után

Sajnos nem sokkal a műtét után mélyvénás trombózis alakult ki a combjában, ami miatt csaknem két hétig kellett mozdulatlanul feküdnie a kórházban. Csak így kerülhette el, hogy a vérrög tovább vándoroljon és tüdőembóliát okozzon, ami sok esetben halálos.

- Pár 100 méternél többet még nem tudok gyalogolni, de legalább már nem fáj. Nagyon nehéz ez nekem, aki ilyen viszonylag gyaloglós, biciklizős, mozgós - árulta el Nóci a műsorban.

Kisimultak a ráncai

Joshi Bharat az interjúban elárulta, szerinte Nóci most sokkal jobban néz ki, mint amikor utoljára, körülbelül 2 évvel ezelőtt találkozott vele. Fel is tette a kérdést, vajon a plasztika fiatalította-e meg ennyire az egykori műsorvezetőt.

- Nem, nem a plasztika. Igazából ez egy ilyen ambulánsan végezhető beavatkozás, tehát ez is olyan költői túlzás, hogy plasztikai műtét. Nem, itt egy kicsit töltenek, ott egy kicsit szálat húznak. Hát 40 éves elmúltam! Én erre büszke vagyok és azt gondolom, hogy ez vállalható. Gyakorlatilag azért is vállaltam ennek a nyilvánosságát, hogy megmutassam, hogy ez nem túlzás - válaszolta Czifra Noémi.

Ezután a Való Világ egykori műsorvezetője arról beszélt, hogy bár voltak az elmúlt években mélypontjai, mégsem érzi úgy, hogy emiatt alakult ki nála a trombózis, szerinte ehhez nem lelki okok vezettek.

Azt is hozzátette, már jól van, testileg és lelkileg is teljesen jól érzi magát, túltette magát a történteken.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Leadkép, Facebook-kép, Főkép: FEM3/FEM3Café

Ezt is szeretjük