Világsztár rejtőzött az álarc alatt a TV2 műsorában - A műsorvezető is megdöbbent
Mindenki megdöbbent, amikor a Nicsak, ki vagyok? harmadik kiesője is levette az álarcát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A csapattagok álla leesett, a Nicsak, ki vagyok? műsorvezetője, Till Attila pedig azt mondta, teljesen lefagyott, amikor a műsor végén kiderült, hogy az Oroszlán jelmeze a világhírű úszóedzőt, Shane Tusupot rejtette. 

Azért is volt hatalmas meglepetés, hogy az álarcot Hosszú Katinka volt férje öltötte magára, mert amellett, hogy a csapattagok megegyeztek abban, béna énekes és táncos, Ábel Anita és Hajós András azt is kijelentette, hogy pocsék a versenyző angolja. 

Az Oroszlán: Shane Tusup

Az Oroszlán először az Oroszlánkirály Can You Feel the Love Tonight című betétdalát énekelte el. Ezt követően egyértelművé vált, hogy nem énekes, és többen is megegyeztek abban, hogy a bemutatkozó szövege alapján sportoló lehet. Ennek ellenére felvetődött Horváth Tomi és Oláh Gergő neve is. Mellettük Dzsudzsák Balázs, Baronits Gábor, Bárdosi Sanyi és Kovács Koko István szerepelt a tippek között. 

A Backstreet Boys I Want It That Way című számának előadása után aztán egyöntetűen megegyeztek abban, hogy biztos nem énekest, hanem sportolót rejt az Oroszlán jelmeze.

Ábel Anita, Kajdi Csaba és Ganxsta Zolee egyetértett abban, hogy küzdősportot űző férfiról lehet szó, majd mind a hárman Ungvári Miklós cselgáncsozó nevét mondták be. Hajós András, Judy és Majka között nem volt ilyen nagy az egyetértés, ebben a csapatban Ungvári mellett Pachmann Péter és Kovács Koko István neve is felvetődött. Végül Pachmannra tették le a voksukat.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Shane Tusup a szereplése után azt mesélte Kadlecsek Krisztiánnak, hogy amikor a TV2 több ötlettel is megkereste, ezt találta a legszórakoztatóbbnak. Volt rá ideje, úgyhogy elvállalta. A barátnője és a menedzsere tudta, miben vesz részt, de azok a személyek, akiket edz, nem is sejtették.

shane-tusup
Fotó: TV2

A dalok szövegét nem nagyon kellett tanulnia, hisz amerikaiként ismerte őket gyerekkora óta, és a maszk viselése sem volt számára idegen, mert halloweenkor mindig beöltöztette az édesanyja, aki mindig más jelmezt talált ki neki. 

A Pillangó és az Ördög

A Nicsak, ki vagyok? második adásában az amerikai edző előtt két másik versenyző kilétére is fény derült: a Pillangó jelmezébe Bíró Ica bújt, míg az Ördögé Curtist rejtette. 

shane-tusup-curtis-biro-ica
Fotó: TV2

Vasárnap este az RTL Klub jelmezes műsorának harmadik adásában is fény derült az egyik versenyző kilétére. A Panda (Csepregi Éva) és az Alien (Hargitai Bea) után az Unikornisnak kellett lelepleznie magát.

A nyomozók tippjei között Pintér Tibor, Hajdú Péter, Csollány Szilveszter és Besenyei Péter szerepelt. Egyik sem jött be, Kökény Attila fedte fel magát az Álarcos énekes tegnapi adásának a végén. 

Kökény Attila nagyobbik fia

A 2010-es Megasztár felfedezettje, Kökény Attila nagyon hamar lett édesapa. Alig múlt húszéves, amikor négy évvel fiatalabb barátnője bejelentette, hogy gyermeket vár. Az ifjabbik Attila 1996. november 28-án látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük