Vallomás élő adásban! Németh Kristóf magára maradt a kisfiával

Németh Kristóf a Fél Kettő műsorában vallotta be, hogy mostanság kettecskén éldegél kisfiával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már három éve apa, Németh Kristófnak az utóbbi hetekben komoly kihívásokkal kellett szembenéznie, már ami a szülőséget illeti.

Ráadásul a megpróbáltatásoknak még mindig nincs vége: a Barátok közt népszerű színészének felesége, Niki ugyanis nemrégiben hátrahagyta családját.

Csak átmeneti a helyzet

No persze a rajongóknak nem kell a szívükhöz kapkodniuk - párja csupán néhány hétre lépett le a családi fészekből, hogy testvéréhez utazzon Londonba.

Ám az, aki kisgyerekes szülő, jól tudja, három hétig egy kis örökmozgóval lenni és a nap 24 órájában körülötte ugrálni embert próbáló feladat.

Különösen egy apa számára, aki addig talán nem nagyon folyt bele olyan, a gyerek körüli teendőkbe, mint a mosás vagy éppen a főzés.

De azért, ha a helyzet rákényszeríti, a férfiember mindent meg tud oldani, sőt, akár még élvezheti is új tudását - ahogy arról Kristóf is beszámolt az RTL Klub Fél Kettő című műsorában.

Lócival az élet

Elmondása szerint manapság a napjai a kis Lócival telnek: együtt alszanak, együtt esznek, és nagyokat hancúroznak, amennyiben idejük engedi.

Persze elismeri, nem volt könnyű beletanulnia bizonyos dolgokba, sok figyelemre és türelemre volt szüksége. Ugyanakkor úgy véli, szebb nem is történhet egy ember életében, mint amikor szülőként végigkövetheti gyerkőce fejlődését.

Amire lesz még bőven lehetősége, hiszen a közeljövőben is sok időt fog eltölteni kisfia társaságában. Felesége ugyanis hatodéves orvostanhallgató, így jövőre szándékozik írni a diplomamunkáját, ami nem kis odafigyelést igényel tőle. Ezért, ha lehet, még jobban számít férje segítségére.

A tündéri Lóci egyébként a napokban, egészen pontosan november 7-én töltötte be a harmadik életévét, születésnapját pedig hatalmas játszóházi bulival ünnepelték meg szülei.

Állítólag olyannyira elfáradt a nagy játékban, hogy másnap egészen délig aludt - amit azért nem bántak annyira a szülei. Elvégre rájuk fér néha egy kis pihenés.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük