Állva tapsolták! Katica második körben beénekelte magát az X-Faktorba

Németh Katica másodszor próbált szerencsét az X-Faktorban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik tavaly is figyelemmel követték az X-Faktor adásait, azok minden bizonnyal jól emlékeznek Németh Katicára, akinek dögös hangjától a mentorok már tavaly is elaléltak, de Geszti Péter végül nem őt vitte magával az élő showba.

- Az az érzés, amikor kiesel a 24-ből, hogy vége, hogy vége egy álomnak - nyilatkozta a 20 éves lány, aki miután kiheverte a csalódást, úgy döntött, idén is visszatér, és ad önmagának egy második esélyt.

"Mintha most történne velem először"

- Minden élmény visszajön. Azok, amik egy éve történtek, olyan mintha tegnap történtek volna, és mégis olyan, mintha minden évben most történne meg velem először - nyilatkozta.

Németh Katica tavaly Aretha Franklin Respect című dalát adta elő, most pedig egy nem kevésbé nehéz slágerre esett a választása, ugyanis az angol Adele Rolling in the Deep című szerzeményét énekelte el.

A hatás pedig nem maradt el, a dal közepén ugyanis a nézőközönség képtelen volt ülve maradni a helyén, és állva tapsolt, ujjongott, így bíztatva Katicát, akinek előadása végén a mentorok is állva tapsolták meg!

"Állati jó volt"

- Ez állati jó volt! A legjobban az tetszett, hogy elfelejtettem, kitől hallottam ezt a dalt először, ez Katicás volt, nem akartál senkit utánozni, ez olyan volt, minta neked írták volna - kezdte az értékelést Keresztes Ildikó.

- Nagyon odatetted ezt a dalt, kicsit izgultam az elején, de aztán ereszd el a hajam volt, és azt kell hogy mondjam, hogy nagyon sokat fejlődtél egy év alatt - tette hozzá Malek Miklós.

Nagy Feró úgy fogalmazott, hogy a tehetséges leányzó felszántotta a színpadot az énekével, így aztán Katica négy igennel jutott tovább a következő fordulóba.

Ezt is szeretjük