Ő Németh Lajos felesége már 48 éve: Ágnessel a Balatonon strandoltak
Németh Lajos és Ági közös fotóval ünnepelték, hogy végre berobbant a nyári szezon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Németh Lajos és felesége a Balatonról jelentkeztek be az időjós Facebook-oldalán. A rekkenő hőségben aranyos közös képet készítettek, egyben hivatalosan is megnyitották a 2022-es nyári szezont.

A 71 éves meteorológust ugyan évtizedeken át láthattuk a képernyőn, a szeretteit mindig óvta a nyilvánosságtól: Ágnes egészen férje 2016-os nyugdíjba vonulásáig nem vállalt televíziós szereplést. Bár manapság sem jellemző, hogy napi rendszerességgel láthatunk róluk képeket együtt a közösségi médiában, olykor-olykor bepillanthatunk a mindennapjaikba.

Németh Lajos és felesége a Balatonon

2021 szeptemberében Ágnes 70. születésnapján is lőttek egy imádni való felvételt, most pedig a Balaton hűs vizében pancsolva csináltak egy mosolygós fotót.

németh
Fotó: Facebook/Németh Lajos Meteorológus

A házaspár szerelmének története az egyetemen kezdődött. 1969 és 1975 között mindketten az ELTE Természettudományi Karának matematika-fizika szakára jártak. Noha Ágnes sokáig nem állt kötélnek, végül igent mondott, amikor udvarlója randevúra hívta. A találkát sok másik követte, végül 1974-ben összekötötték az életüket. Immár ötgyermekes nagyszülők, lányuk három, fiúk két gyerkőccel ajándékozta meg őket.

Németh Lajos lánya

Németh Lajos feleségével, Ágnessel 1977-ben tapasztalhatták meg először a szülői lét örömeit, ekkor jött a napvilágra lányuk, Mónika. Egy évvel később újra bővült a családjuk, fiuk, Balázs ekkor született meg. Annak ellenére, hogy az unokái körében gyakran láthatjuk, gyermekeivel ritkán áll össze fényképezkedni.

Ezt is szeretjük