Első gyermekével várandós a világhírű magyar modell - Már a 4. hónapban van
Németh Dorottya világbajnok fitneszmodell már 18 hetes terhes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még alig kezdődött el az év, de a kétszeres fitneszvilágbajnok, Németh Dorottya számára már most sokat jelent 2018: szerelme januárban jegyezte el, bár az esküvő 2019-ig várat magára, ugyanis erre az évre várja első gyermekét is. A várandósságról és a terveiről a TV2 Mokka című műsorában mesélt.

Először negatív lett a terhességi teszt

Németh Dorottya először 18 éves korában, Malajziában nyerte el a világbajnoki címet, másodszor pedig 26 évesen, 2013-ban kapott aranyérmet. A fitneszmodell már a negyedik hónapban van, és nagyon izgatott, hogy hamarosan anyuka lesz. 

német dorottya
Fotó: TV2/Mokka

Az első 12 hétben nagyon fáradékony volt, de most már jól van, egyedül az orra dugul be sűrűn alvás közben, emiatt nehezebben is tud aludni, de szerencsére a többi kellemetlen panasz elkerülte őt. Azt is elárulta, hogy már egy ideje tervezték a babát.

- Abbahagytam tavasszal a fogamzásgátló szedését, tartottam egy tisztítókúrát előtte - mesélte Dorottya.

Mivel a fitneszmodell ennyire tudatosan készült a gyermekáldásra, a barátnőjét azonnal kíváncsivá tette, hogy sikerült-e már teherbe esnie. Ezért vett is Dorottyának egy terhességi tesztet, azonban negatív lett az eredmény. A fitneszedző két napig sírt a nem várt eredmény miatt, mivel ő akkor már azt érezte, hogy terhes. Néhány nappal később elvégzett még egy tesztet, az viszont már pozitív lett. Dorottya és kedvese kisfiút várnak, sőt, már a baba nevét is eldöntötték, Zelindnek hívják majd. Várhatóan július végén hozza világra gyermekét.

Az esküvőt 2019 tavaszán, legkésőbb nyarán tartják meg. A fitneszmodell szeretne bomba formájában lenni. Elmondta, edzéseket tart még, de a teste jelzi, mi az, amit bír, és mi az a mozgásforma, ami már túl sok neki.

Idén is baby boom lesz

Számos hazai sztár erre az évre várja gyermekét. A februárban megrendezett Story-gálán is sokan mutatták meg babapocakjukat. Képes összeállításunkban megnézheted, kik néznek hamarosan anyai örömök elé.

Ezt is szeretjük