Napjaink legnépszerűbb magyar tévései
Nézd meg a hazai televíziózás legnépszerűbb alakjait.

Dia

 	Erős Antónia 	1998 óta dolgozik az RTL Klubnál, sikerességéről pedig mindent elárul, hogy kétszer is megválasztották a legnépszerűbb női műsorvezetőnek. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Erős Antónia »

Erős Antónia

1998 óta dolgozik az RTL Klubnál, sikerességéről pedig mindent elárul, hogy kétszer is megválasztották a legnépszerűbb női műsorvezetőnek.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Erős Antónia »

Dia

 	Bárdos András 	Pályafutását a Magyar Televíziónál kezdte, ezután két évig dolgozott az RTL Klubnál, majd a TV2-nél Pálffy István helyét vette át. 2003 szeptemberétől 2009 októberéig feleségével, Máté Krisztinával közösen vezette a Tények című hírműsort. 2013 júniusában új, saját műsorral tért vissza a képernyőre a STORY4 kereskedelmi csatornán.

Bárdos András

Pályafutását a Magyar Televíziónál kezdte, ezután két évig dolgozott az RTL Klubnál, majd a TV2-nél Pálffy István helyét vette át. 2003 szeptemberétől 2009 októberéig feleségével, Máté Krisztinával közösen vezette a Tények című hírműsort. 2013 júniusában új, saját műsorral tért vissza a képernyőre a STORY4 kereskedelmi csatornán.

Dia

 	Erdélyi Mónika 	1998-ban kezdte karrierjét a Budapest Televíziónál, majd egy évvel később a TV2 hírszerkesztője lett. Népszerűségét a Mónika-shownak köszönhette, amelyet 2001 és 2010 között vezetett az RTL Klubon. 2012 szeptemberében jelentették be, hogy a FEM3 csatornán Joshi Bharattal kap közös beszélgetős műsort. 	 

Erdélyi Mónika

1998-ban kezdte karrierjét a Budapest Televíziónál, majd egy évvel később a TV2 hírszerkesztője lett. Népszerűségét a Mónika-shownak köszönhette, amelyet 2001 és 2010 között vezetett az RTL Klubon. 2012 szeptemberében jelentették be, hogy a FEM3 csatornán Joshi Bharattal kap közös beszélgetős műsort.
 

Dia

Szellő IstvánAz egykori párbajtőrvívó 1989-ben került a Magyar Televízió külpolitikai osztályához, személyében pedig az RTL Klub Híradójának első műsorvezetőjét tisztelhetjük.

Szellő István

Az egykori párbajtőrvívó 1989-ben került a Magyar Televízió külpolitikai osztályához, személyében pedig az RTL Klub Híradójának első műsorvezetőjét tisztelhetjük.

Dia

	Barabás Éva	Kisgyerekként határozta el, hogy tévés lesz, a kilencvenes évek során a Paksi Városi Televíziónál dolgozott, 2006 óta pedig az RTL Klub Fókusz című műsorának vezetője.	 

Barabás Éva

Kisgyerekként határozta el, hogy tévés lesz, a kilencvenes évek során a Paksi Városi Televíziónál dolgozott, 2006 óta pedig az RTL Klub Fókusz című műsorának vezetője.
 

Dia

Pálffy IstvánA kilencvenes években a Magyar Televízió munkatársa volt, 1997 és 2002 között pedig a TV2 Tények és Jó estét, Magyarország című hírműsorainak volt a házigazdája. 2002-ben visszatért az MTV-hez, ahol 2010-ben fejezte be tevékenységét, hogy politikai karrierjére koncentrálhasson.

Pálffy István

A kilencvenes években a Magyar Televízió munkatársa volt, 1997 és 2002 között pedig a TV2 Tények és Jó estét, Magyarország című hírműsorainak volt a házigazdája. 2002-ben visszatért az MTV-hez, ahol 2010-ben fejezte be tevékenységét, hogy politikai karrierjére koncentrálhasson.

Dia

 	Liptai Claudia 	2001-ben kezdte el vezetni a TV2-n a Claudia Show-t, 2002-ben pedig ő lett a Big Brother műsorvezetője. A TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában 2004-től 2011-ig láthatták a nézők. 2012-ben a Megasztárral tért vissza a képernyőre, majd A Nagy Duettet is ő vezette Tillával, akivel a SuperMokka műsorvezetői is lettek a SuperTV2-n.

Liptai Claudia

2001-ben kezdte el vezetni a TV2-n a Claudia Show-t, 2002-ben pedig ő lett a Big Brother műsorvezetője. A TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában 2004-től 2011-ig láthatták a nézők. 2012-ben a Megasztárral tért vissza a képernyőre, majd A Nagy Duettet is ő vezette Tillával, akivel a SuperMokka műsorvezetői is lettek a SuperTV2-n.

Dia

 	Azurák Csaba 	A TV2 Napló című műsorának riportere Sváby András távozása után vette át a népszerű műsor vezetését, 2009 decembere óta a Tények munkatársa.

Azurák Csaba

A TV2 Napló című műsorának riportere Sváby András távozása után vette át a népszerű műsor vezetését, 2009 decembere óta a Tények munkatársa.

Dia

 	Marsi Anikó 	1994 és 1997 között a Magyar Televízióban dolgozott szerkesztő-riporterként, majd 1997-ben az RTL Klub Fókusz című műsorának munkatársa lett, 2010-ben azonban búcsút intett a képernyőnek. Azóta Siófokon él férjével, Palik Lászlóval és két kisfiukkal, Vilmossal és Vincével.

Marsi Anikó

1994 és 1997 között a Magyar Televízióban dolgozott szerkesztő-riporterként, majd 1997-ben az RTL Klub Fókusz című műsorának munkatársa lett, 2010-ben azonban búcsút intett a képernyőnek. Azóta Siófokon él férjével, Palik Lászlóval és két kisfiukkal, Vilmossal és Vincével.

Dia

 	Vujity Tvrtko 	Az eredetileg Balogh Szilárdként született újságíró 1997-ben lett a TV2 riportere, aki emlékezetes és felkavaró riportfilmjeivel lopta be magát a nézők szívébe. A kereskedelmi csatornánál a Mokka és a Napló című műsorokat vezeti.

Vujity Tvrtko

Az eredetileg Balogh Szilárdként született újságíró 1997-ben lett a TV2 riportere, aki emlékezetes és felkavaró riportfilmjeivel lopta be magát a nézők szívébe. A kereskedelmi csatornánál a Mokka és a Napló című műsorokat vezeti.

Dia

 	Máté Krisztina 	Pályafutását a Magyar Televíziónál kezdte, láthattuk az Objektív és a Nap-kelte című műsorokban. A TV2 indulásakor került a csatornához, ő vezette például a Tényeket és a Forró nyomont, egy évig pedig még a Nincs kegyelem - a leggyengébb láncszem című vetélkedőt is. Három év kihagyás után 2012 októberében az RTL II-n tért vissza a képernyőre a Forró nyomon című műsorával.

Máté Krisztina

Pályafutását a Magyar Televíziónál kezdte, láthattuk az Objektív és a Nap-kelte című műsorokban. A TV2 indulásakor került a csatornához, ő vezette például a Tényeket és a Forró nyomont, egy évig pedig még a Nincs kegyelem - a leggyengébb láncszem című vetélkedőt is. Három év kihagyás után 2012 októberében az RTL II-n tért vissza a képernyőre a Forró nyomon című műsorával.

Dia

 	Sebestyén Balázs 	Nemzedékének egyik legsikeresebb tévése már sokféle típusú műsorban bizonyította tehetségét, elég csak felidézni a Celeb vagyok, ments ki innen, a Kész átverés, a Kísértés, A Széf, A kód vagy az 1 perc és nyersz! című műsorokat. Volt saját műsora is, a Balázs show, de vezette az X-Faktort és a Való Világot is.

Sebestyén Balázs

Nemzedékének egyik legsikeresebb tévése már sokféle típusú műsorban bizonyította tehetségét, elég csak felidézni a Celeb vagyok, ments ki innen, a Kész átverés, a Kísértés, A Széf, A kód vagy az 1 perc és nyersz! című műsorokat. Volt saját műsora is, a Balázs show, de vezette az X-Faktort és a Való Világot is.

Dia

 	Ördög Nóra 	Karrierjét a szegedi kábeltévénél kezdte, ezután lett az RTL Klub gyakornoka. Láthattuk a Reggeliben, majd a Csak Csajokban. Országos népszerűségre a Szombat esti láz, a Csillag Születik és az X-Faktor háziasszonyaként tett szert. 2013 januárjában elköszönt egy időre a nézőktől: május 6-án adott életet kislányának, Micinek. 

Ördög Nóra

Karrierjét a szegedi kábeltévénél kezdte, ezután lett az RTL Klub gyakornoka. Láthattuk a Reggeliben, majd a Csak Csajokban. Országos népszerűségre a Szombat esti láz, a Csillag Születik és az X-Faktor háziasszonyaként tett szert. 2013 januárjában elköszönt egy időre a nézőktől: május 6-án adott életet kislányának, Micinek. 

Dia

 	Jakupcsek Gabriella 	1990 és 1999 között a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetőjeként dolgozott, majd 2000-ben a TV2 munkatársa lett, ahol olyan műsorok vezetése fűződött a nevéhez, mint a Multimilliomos és a Most vagy soha. 2011-ben a köztévén tűnt fel ismét a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő csapatkapitányaként, 2013-ban pedig elindult a Ridikül című talk show-ja.

Jakupcsek Gabriella

1990 és 1999 között a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetőjeként dolgozott, majd 2000-ben a TV2 munkatársa lett, ahol olyan műsorok vezetése fűződött a nevéhez, mint a Multimilliomos és a Most vagy soha. 2011-ben a köztévén tűnt fel ismét a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő csapatkapitányaként, 2013-ban pedig elindult a Ridikül című talk show-ja.

Dia

 	Till Attila 	Tilla nevéhez számos tévéműsor vezetése fűződik, országos népszerűségre mégis a Megasztárral tett szert, szakmai elismerést pedig a Propagandával szerzett. A SuperTV2 SuperMokkájában Liptai Claudiával vezeti a műsort.

Till Attila

Tilla nevéhez számos tévéműsor vezetése fűződik, országos népszerűségre mégis a Megasztárral tett szert, szakmai elismerést pedig a Propagandával szerzett. A SuperTV2 SuperMokkájában Liptai Claudiával vezeti a műsort.

Dia

 	D. Tóth Kriszta 	A kaposvári születésű újságíró-híradós karrierje során több csatornánál is megfordult: szerkesztő-riporterként dolgozott a TV3-nál és az RTL Klubnál is, majd a Magyar Televízió brüsszeli tudósítója lett, 2011-ben pedig a DTK Show háziasszonyaként debütált. 2013 januárjában felmondott az MTVA-nál, ezt követően a DTK Show is megszűnt. 

D. Tóth Kriszta

A kaposvári születésű újságíró-híradós karrierje során több csatornánál is megfordult: szerkesztő-riporterként dolgozott a TV3-nál és az RTL Klubnál is, majd a Magyar Televízió brüsszeli tudósítója lett, 2011-ben pedig a DTK Show háziasszonyaként debütált. 2013 januárjában felmondott az MTVA-nál, ezt követően a DTK Show is megszűnt. 

Dia

	Csisztu Zsuzsa	Csisztu Zsuzsa eredetileg tornászbajnok volt, 1992-ben, a barcelonai olimpia idején debütált szakkomentátorként. Később a Magyar Televízió Telesport című műsorát vezette. Karrierje során több csatornánál is megfordult.

Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa eredetileg tornászbajnok volt, 1992-ben, a barcelonai olimpia idején debütált szakkomentátorként. Később a Magyar Televízió Telesport című műsorát vezette. Karrierje során több csatornánál is megfordult.

Dia

 	Keleti Andrea 	A versenytáncos Keleti Andreát a Szombat esti láz című show-műsornak köszönhetően ismerte meg a nagyközönség. A kétgyerekes sztáranyuka hamar a nézők kedvencévé vált, talán ennek is köszönhető, hogy 2010 őszén az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője lett egykori táncpartnere, Csonka András oldalán. 2013-ban az RTL II-n jelentkező Szombat esti láz zsűritagja lett.

Keleti Andrea

A versenytáncos Keleti Andreát a Szombat esti láz című show-műsornak köszönhetően ismerte meg a nagyközönség. A kétgyerekes sztáranyuka hamar a nézők kedvencévé vált, talán ennek is köszönhető, hogy 2010 őszén az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője lett egykori táncpartnere, Csonka András oldalán. 2013-ban az RTL II-n jelentkező Szombat esti láz zsűritagja lett.

Dia

	Szily Nóra	Szily Nóra eredetileg pszichológusnak tanult, ám végül elcsábította a televíziózás. Karrierje során több csatornánál is megfordult, a 2000-es évek végén vágott bele az Őszintén Szily Nórával című beszélgetős műsorba a Reflektor TV-n, emellett megfordult több RTL Klub-os műsorban is, mint amilyen a Heti Hetes vagy az X-Faktor, mely utóbbiban a versenyzők lelki segítőjeként ténykedett.

Szily Nóra

Szily Nóra eredetileg pszichológusnak tanult, ám végül elcsábította a televíziózás. Karrierje során több csatornánál is megfordult, a 2000-es évek végén vágott bele az Őszintén Szily Nórával című beszélgetős műsorba a Reflektor TV-n, emellett megfordult több RTL Klub-os műsorban is, mint amilyen a Heti Hetes vagy az X-Faktor, mely utóbbiban a versenyzők lelki segítőjeként ténykedett.

Dia

 	Boros Kriszta 	Az 1974-es születésű Boros Krisztina Debrecenben kezdte pályafutását rádiósként, majd televíziósként. 1997-ben lett a Magyar Televízió Gazdasági Híradójának a vezetője, majd az RTL Klubhoz igazolt át. A Házon kívül adásait vezeti, gazdasági riportokat készít, és az RTL II Híradóját is vezeti néha.

Boros Kriszta

Az 1974-es születésű Boros Krisztina Debrecenben kezdte pályafutását rádiósként, majd televíziósként. 1997-ben lett a Magyar Televízió Gazdasági Híradójának a vezetője, majd az RTL Klubhoz igazolt át. A Házon kívül adásait vezeti, gazdasági riportokat készít, és az RTL II Híradóját is vezeti néha.

Dia

 	Majka 	Az eredetileg Majoros Péter néven született tévés a Való Világban tűnt fel. Sikeresen bemutatkozott rapperként, és vezetett műsort a Cool TV-n és a VIASAT-on. Az RTL Klubon a Heti hetesben is bemutatkozott. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Majka » 	 

Majka

Az eredetileg Majoros Péter néven született tévés a Való Világban tűnt fel. Sikeresen bemutatkozott rapperként, és vezetett műsort a Cool TV-n és a VIASAT-on. Az RTL Klubon a Heti hetesben is bemutatkozott.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Majka »
 

Dia

 	Hajdú Péter 	Az 1975-ben született műsorvezető a Külkereskedelmi Főiskolán szerzett diplomát, emellett elvégezte a MŰOSZ újságíró iskoláját. Tévés karrierje a NÉVshowR-ral kezdődött, ezt követte a Frizbi, ahová hétről hétre a hazai sztárvilág prominens figuráit hívja meg beszélgetni. Felesége Sarka Kata, két gyermekük született.

Hajdú Péter

Az 1975-ben született műsorvezető a Külkereskedelmi Főiskolán szerzett diplomát, emellett elvégezte a MŰOSZ újságíró iskoláját. Tévés karrierje a NÉVshowR-ral kezdődött, ezt követte a Frizbi, ahová hétről hétre a hazai sztárvilág prominens figuráit hívja meg beszélgetni. Felesége Sarka Kata, két gyermekük született.

Dia

 	Fábry Sándor 	Sok mindent csinált már életében: dramaturgként dolgozott, olyan sikerfilmek forgatókönyvénél működött közre, mint a Sose halunk meg, és újságcikkeket is rendszeresen publikált. Tévésként az RTL Klub Esti Showder-ének házigazdájaként vált ismertté, de a Legyen Ön is milliomos! műsorvezetői székében is kipróbálta magát. 2012 februárjától a köztévénél vezeti a Fábry című műsort.

Fábry Sándor

Sok mindent csinált már életében: dramaturgként dolgozott, olyan sikerfilmek forgatókönyvénél működött közre, mint a Sose halunk meg, és újságcikkeket is rendszeresen publikált. Tévésként az RTL Klub Esti Showder-ének házigazdájaként vált ismertté, de a Legyen Ön is milliomos! műsorvezetői székében is kipróbálta magát. 2012 februárjától a köztévénél vezeti a Fábry című műsort.

Dia

 	Orosz Barbara 	Az 1979-es születésű Orosz Barbara eredetileg színésznőnek készült, ám a Cool Tv műsorvezetőjeként vált ismertté. A vörös tévés 2011 februárjában debütál a TV2-n a Talpig nő című műsorban, amit a Tűsarok követett. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Orosz Barbara »

Orosz Barbara

Az 1979-es születésű Orosz Barbara eredetileg színésznőnek készült, ám a Cool Tv műsorvezetőjeként vált ismertté. A vörös tévés 2011 februárjában debütál a TV2-n a Talpig nő című műsorban, amit a Tűsarok követett.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Orosz Barbara »

Dia

	Nagy Sanyi	A jóképű 1976-os születésű tévés számos csatornán megfordult már: dolgozott a Z+ zenecsatornán, a Magyar Televíziónál és az RTL Klubon is. A Csillag Születik 3-ban ő volt Ördög Nóri partnere.

Nagy Sanyi

A jóképű 1976-os születésű tévés számos csatornán megfordult már: dolgozott a Z+ zenecsatornán, a Magyar Televíziónál és az RTL Klubon is. A Csillag Születik 3-ban ő volt Ördög Nóri partnere.

Dia

 	Kovács Áron 	Az 1973-ban született műsorvezető-énekes eredetileg magyartanárnak készült és a Kifutóban tűnt fel 1997-ben. Ismertségét elsősorban az RTL Klub Áll az alku című műsorának köszönheti. A Class FM egyik műsorvezetője 2012 szeptemberében a VIASAT3 csatornát erősíti: itt a Nyered, ha mered című kvízjátékában állt kamera elé.

Kovács Áron

Az 1973-ban született műsorvezető-énekes eredetileg magyartanárnak készült és a Kifutóban tűnt fel 1997-ben. Ismertségét elsősorban az RTL Klub Áll az alku című műsorának köszönheti. A Class FM egyik műsorvezetője 2012 szeptemberében a VIASAT3 csatornát erősíti: itt a Nyered, ha mered című kvízjátékában állt kamera elé.

Dia

 	Szakál Miki 	Az 1976-os születésű nyíregyházi Szakál Miki szülővárosának több rádiójánál bontogatta szárnyait. Később az RTL Klub betelefonálós műsorának lett a vezetője, de a Cool TV-n is megfordult. A tévés nős, felesége Szűcs Kata, a Szeress most! egykori sztárja, kisfiuk, Ádám 2010 novemberében született.

Szakál Miki

Az 1976-os születésű nyíregyházi Szakál Miki szülővárosának több rádiójánál bontogatta szárnyait. Később az RTL Klub betelefonálós műsorának lett a vezetője, de a Cool TV-n is megfordult. A tévés nős, felesége Szűcs Kata, a Szeress most! egykori sztárja, kisfiuk, Ádám 2010 novemberében született.

Dia

 	Demcsák Zsuzsa 	A Mokka műsorvezetője közgazdász szakon szerzett diplomát, ám mégis a televíziózás világába csöppent, a TV2-nél több szerepben is kipróbálta magát. Demcsák Zsuzsa a munka mellett családanyaként is helytáll, két gyermeke született: Benjámin és Tamara.

Demcsák Zsuzsa

A Mokka műsorvezetője közgazdász szakon szerzett diplomát, ám mégis a televíziózás világába csöppent, a TV2-nél több szerepben is kipróbálta magát. Demcsák Zsuzsa a munka mellett családanyaként is helytáll, két gyermeke született: Benjámin és Tamara.

Dia

	Pataki Zita	Kevesen tudják, hogy az RTL Klub csinos időjósa annak idején az ELTE Tanárképző Főiskolai karán végzett könyvtár-magyar szakon, majd a diploma megszerzése után egy otthonban dolgozott, ahol állami gondozott gyermekek örökbefogadásában segédkezett. Bár azóta a televízióban tett szert népszerűségre, még ma is szívügye a gyermekvédelem.

Pataki Zita

Kevesen tudják, hogy az RTL Klub csinos időjósa annak idején az ELTE Tanárképző Főiskolai karán végzett könyvtár-magyar szakon, majd a diploma megszerzése után egy otthonban dolgozott, ahol állami gondozott gyermekek örökbefogadásában segédkezett. Bár azóta a televízióban tett szert népszerűségre, még ma is szívügye a gyermekvédelem.

Dia

	Jáksó László	Jáksó László annak idején a Színház- és Filmművészeti Főiskolára járt, televíziós rendező-szerkesztő-műsorvezető szakra. 2000 szeptembere óta vezeti a Heti Hetes című műsort az RTL Klubon, a stafétát Csiszár Jenőtől vette át. Emellett a Danubius Rádiónál dolgozott, majd 2009-ben az ugyanazon a frekvencián működő Class FM-hez igazolt: ő vezeti a csatorna slágerlistáját Jáksó Top 20 címmel.

Jáksó László

Jáksó László annak idején a Színház- és Filmművészeti Főiskolára járt, televíziós rendező-szerkesztő-műsorvezető szakra. 2000 szeptembere óta vezeti a Heti Hetes című műsort az RTL Klubon, a stafétát Csiszár Jenőtől vette át. Emellett a Danubius Rádiónál dolgozott, majd 2009-ben az ugyanazon a frekvencián működő Class FM-hez igazolt: ő vezeti a csatorna slágerlistáját Jáksó Top 20 címmel.

Dia

	Pachmann Péter	Az 1971-ben született szerkesztő-műsorvezető a budapesti Madách Gimnáziumban érettségizett 1989-ben, majd az ELTE magyar, angol és média szakán szerzett diplomát. Tévés pályafutását a Magyar Televízió Híradójában kezdte, és 1997 óta vezeti a TV2 Tények című hírműsorát.

Pachmann Péter

Az 1971-ben született szerkesztő-műsorvezető a budapesti Madách Gimnáziumban érettségizett 1989-ben, majd az ELTE magyar, angol és média szakán szerzett diplomát. Tévés pályafutását a Magyar Televízió Híradójában kezdte, és 1997 óta vezeti a TV2 Tények című hírműsorát.

Dia

 	Czippán Anett 	A modellszépségű lányt a TV2 Aktívjában ismerhették meg a tévénézők, majd a FEM3-on az Aktív Extra vezetését bízták rá. A csinos műsorvezető 2009-ben férjhez ment, kisfia, Olivér Noel 2011 júliusában született meg.

Czippán Anett

A modellszépségű lányt a TV2 Aktívjában ismerhették meg a tévénézők, majd a FEM3-on az Aktív Extra vezetését bízták rá. A csinos műsorvezető 2009-ben férjhez ment, kisfia, Olivér Noel 2011 júliusában született meg.

Dia

 	Andor Éva 	Az 1974-es születésű bájos tévés műsorvezető-rendező szakon végzett, 2002 óta a TV2 munkatársa. A késő esti hírműsorok után 2008-ban a Tények Este híradósává léptették elő, ahol Pachmann Péterrel párban tájékoztatja a nézőket az aznapi történésekről.

Andor Éva

Az 1974-es születésű bájos tévés műsorvezető-rendező szakon végzett, 2002 óta a TV2 munkatársa. A késő esti hírműsorok után 2008-ban a Tények Este híradósává léptették elő, ahol Pachmann Péterrel párban tájékoztatja a nézőket az aznapi történésekről.

Dia

	Papp Gergely	1973-ban született, egyetemi évei alatt a Híradóban gyakornokoskodott. 2004-ig volt a Fókusz felelős szerkesztője és riportere, 2010-től pedig a a TV2 Aktív című műsorának házigazdája.

Papp Gergely

1973-ban született, egyetemi évei alatt a Híradóban gyakornokoskodott. 2004-ig volt a Fókusz felelős szerkesztője és riportere, 2010-től pedig a a TV2 Aktív című műsorának házigazdája.

Dia

	Németh Lajos	A jó humorú tévésről kevesen tudják, hogy eredetileg fizikatanárnak készült, később váltott a meteorológia szakirányra. A TV2 népszerű időjósa magánemberként nagy sportember, fia, Németh Balázs pedig focirajongó, nem véletlenül lett sportriporter.

Németh Lajos

A jó humorú tévésről kevesen tudják, hogy eredetileg fizikatanárnak készült, később váltott a meteorológia szakirányra. A TV2 népszerű időjósa magánemberként nagy sportember, fia, Németh Balázs pedig focirajongó, nem véletlenül lett sportriporter.

Dia

	Kárász Róbert	Az 1969-es szigetvári születésű műsorvezető előbb pedagógusi, majd újságírói végzettséget szerzett. Korábban a Tükör című műsort vezette, majd a TV2 Mokkájának műsorvezetője lett. Az ismert tévésnek két kislánya van.

Kárász Róbert

Az 1969-es szigetvári születésű műsorvezető előbb pedagógusi, majd újságírói végzettséget szerzett. Korábban a Tükör című műsort vezette, majd a TV2 Mokkájának műsorvezetője lett. Az ismert tévésnek két kislánya van.

Dia

 	Bagi Iván és Nacsa Olivér 	1998-ban nyerték meg a Magyar Rádió által rendezett humorfesztivált, 2003-ban indult útjára Banánhéj című műsoruk a TV2-n. 2007-ben átigazoltak az ATV-hez, 2009 őszén új műsorral jelentkeztek. 2011 szeptemberétől az M1 Poén Péntek című műsorában havonta látható a Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán című műsor.

Bagi Iván és Nacsa Olivér

1998-ban nyerték meg a Magyar Rádió által rendezett humorfesztivált, 2003-ban indult útjára Banánhéj című műsoruk a TV2-n. 2007-ben átigazoltak az ATV-hez, 2009 őszén új műsorral jelentkeztek. 2011 szeptemberétől az M1 Poén Péntek című műsorában havonta látható a Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán című műsor.

Dia

 	Joshi Bharat 	1955-ben született Indiában, 1980 óta él Magyarországon. Elvégezte a Bábstúdiót, emellett közgazdaságtudományt tanult - 2008-ban mutatkozott be műsorvezetőként a TV2-n. Jelenleg a Mokka habbal című beszélgetős műsorban láthatjuk. Két lánya született: Szávitri és Shila.

Joshi Bharat

1955-ben született Indiában, 1980 óta él Magyarországon. Elvégezte a Bábstúdiót, emellett közgazdaságtudományt tanult - 2008-ban mutatkozott be műsorvezetőként a TV2-n. Jelenleg a Mokka habbal című beszélgetős műsorban láthatjuk. Két lánya született: Szávitri és Shila.

Dia

 	Szujó Zoltán 	Az 1977-ben született Szujó Zoltán a Magyar Televíziónál kezdte pályafutását gyakornokként. 2000-ben került az RTL Klubhoz, 2002 óta közvetíti nemcsak a Forma 1-es futamokat, hanem a magyar és külföldi profi ökölvívók meccseit is, de emellett a Reggeliben is volt már vendégműsorvezető.

Szujó Zoltán

Az 1977-ben született Szujó Zoltán a Magyar Televíziónál kezdte pályafutását gyakornokként. 2000-ben került az RTL Klubhoz, 2002 óta közvetíti nemcsak a Forma 1-es futamokat, hanem a magyar és külföldi profi ökölvívók meccseit is, de emellett a Reggeliben is volt már vendégműsorvezető.

Dia

 	Nagy Judit 	Nagy Judit karrierjét az MTV-nél 2001-ben bemondóként kezdte, majd szerkesztői, műsorvezetői, riporteri szerepben is kipróbálhatta magát. A Híradót először 2002 telén vezethette. Gyermeke születése után 2009-ben tért vissza a közszolgálati adó képernyőjére, az éjszakai Híradó műsorvezetője lett. 2010-től a Nappali című magazin szerkesztő-riportereként találkozhattak vele a nézők.

Nagy Judit

Nagy Judit karrierjét az MTV-nél 2001-ben bemondóként kezdte, majd szerkesztői, műsorvezetői, riporteri szerepben is kipróbálhatta magát. A Híradót először 2002 telén vezethette. Gyermeke születése után 2009-ben tért vissza a közszolgálati adó képernyőjére, az éjszakai Híradó műsorvezetője lett. 2010-től a Nappali című magazin szerkesztő-riportereként találkozhattak vele a nézők.

Dia

 	Mádai Vivien 	Az RTL Klub csinos műsorvezetőjét a Való Világ 4 kísérőműsorából, a NekedValóból lehet ismerős a nézőknek, majd a Reflektor háziasszonya lett. A kereskedelmi csatornától 2013 márciusában köszönt el. Az év májusában már M1 Legenda című zenés szórakoztató műsorában debütált Harsányi Levente partnereként.

Mádai Vivien

Az RTL Klub csinos műsorvezetőjét a Való Világ 4 kísérőműsorából, a NekedValóból lehet ismerős a nézőknek, majd a Reflektor háziasszonya lett. A kereskedelmi csatornától 2013 márciusában köszönt el. Az év májusában már M1 Legenda című zenés szórakoztató műsorában debütált Harsányi Levente partnereként.

Dia

	Mohai Gábor	Az 1947-es születésű tévébemondó Újfehértón született, Debrecenben jár gimnáziumba. Népművelés-könyvtáros szakon végzett, majd magyar szakon folytatta tanulmányait Budapesten. 1978-ban, bemondói álláshirdetésre jelentkezve került a Magyar Rádióhoz, 1979-ben pedig a Magyar Televízió munkatársa is lett, ahol 2007-ig dolgozott. Jelenleg a Magyar Rádiónál bemondó.

Mohai Gábor

Az 1947-es születésű tévébemondó Újfehértón született, Debrecenben jár gimnáziumba. Népművelés-könyvtáros szakon végzett, majd magyar szakon folytatta tanulmányait Budapesten. 1978-ban, bemondói álláshirdetésre jelentkezve került a Magyar Rádióhoz, 1979-ben pedig a Magyar Televízió munkatársa is lett, ahol 2007-ig dolgozott. Jelenleg a Magyar Rádiónál bemondó.

Dia

 	Kumin Viktória 	A csinos tévés 1998-ban az RTL Klubnál volt gyakornok. Ezután a TV2 Jó reggelt, Magyarország című műsorát vezette, de egy időben a Fix TV-nél is dolgozott. 2000-2005 között a Duna TV műsorvezetője volt, 2005-től 2011 őszéig ismét az RTL Klub műsorvezetője lett, mint híradós és hírolvasó.

Kumin Viktória

A csinos tévés 1998-ban az RTL Klubnál volt gyakornok. Ezután a TV2 Jó reggelt, Magyarország című műsorát vezette, de egy időben a Fix TV-nél is dolgozott. 2000-2005 között a Duna TV műsorvezetője volt, 2005-től 2011 őszéig ismét az RTL Klub műsorvezetője lett, mint híradós és hírolvasó.

Dia

	Sváby András	Sváby András mezőgazdasági iskolába járt, végül mégis a média világa felé vette az irányt. Dolgozott a rádiónál, a közszolgálati tévénél, majd közel tíz évig a TV2 egyik arca lett. Kipróbálta magát szerkesztőként, riporterként és műsorvezetőként, 2000-ben megalapította saját produkciós cégét is.

Sváby András

Sváby András mezőgazdasági iskolába járt, végül mégis a média világa felé vette az irányt. Dolgozott a rádiónál, a közszolgálati tévénél, majd közel tíz évig a TV2 egyik arca lett. Kipróbálta magát szerkesztőként, riporterként és műsorvezetőként, 2000-ben megalapította saját produkciós cégét is.

Dia

 	Gundel Takács Gábor 	Gundel Takács Gábor karrierjét a Magyar Televíziónál kezdte. A Telesport, majd a Játék határok nélkül műsorvezetője volt. Dolgozott az Eurosportnál és a Sport TV-nél, de a Rádió Bridge-ben és a Danubius Rádióban is hallhattuk a hangját. 2007-ben tért vissza a Magyar Televízióba, ő lett a házigazdája a Maradj talpon! című vetélkedőnek.

Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor karrierjét a Magyar Televíziónál kezdte. A Telesport, majd a Játék határok nélkül műsorvezetője volt. Dolgozott az Eurosportnál és a Sport TV-nél, de a Rádió Bridge-ben és a Danubius Rádióban is hallhattuk a hangját. 2007-ben tért vissza a Magyar Televízióba, ő lett a házigazdája a Maradj talpon! című vetélkedőnek.

Dia

 	Szente Vajk 	A Madách Színház sokoldalú színésze dalszövegíróként és riporterként is kiváló, valamint 2011 óta vezeti a Magyarország, szeretlek! című műveltségi vetélkedőt az M1-en.

Szente Vajk

A Madách Színház sokoldalú színésze dalszövegíróként és riporterként is kiváló, valamint 2011 óta vezeti a Magyarország, szeretlek! című műveltségi vetélkedőt az M1-en.

Ezt is szeretjük
Fotó: