Összehozta a sorozat a Barátok közt két sztárját - Elválaszthatatlan barátnők lettek
Nagy Alexandra és Pataki Szilvia az életben is jó barátnők.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt cserfes Alízát alakító Nagy Alexandra és az egy éve Bárány Enikő szerepébe bújt Pataki Szilvia a színfalak mögött is nagyon jó barátnők.

A két fiatal színésznő barátságukról, a sorozatról és kedvenc időtöltéseikről mesélt a Feminának.

Forgatás közben lettek barátok

Alexandra és Szilvia a Barátok közt előtt, egy szinkronstúdióban ismerkedett meg egymással, de csak a forgatás során váltak igazán jó barátnőkké. 

- A sorozat szereplőivel viszonylag sok időt töltünk együtt. Alexával rendszeresen össze is járunk, illetve terveztünk közös utazásokat is. Őszintén mondom, hogy ez tényleg barátok közt. Olyan, mint egy család. Jó érzés dolgozni menni, minden nap nagyon más és izgalmas. Élvezem ezt a helyzetet  - mesélte Pataki Szilvia.

- Már bemutattam pár barátomnak is. Úgy gondolom, ő egy rendkívül önzetlen barátnő, nagyon jóban vagyunk, rengeteget beszélgetünk, éjjelente chatelünk is - árulta el barátnőjéről Nagy Alexandra.

Élet a Barátok köztön kívül

Nagy Alexandra a Feminának azt is elárulta, hogy imád utazni, főleg az egzotikus helyeket kedveli.

- Nagy álmom teljesült, amikor eljutottam Japánba és Thaiföldre, de nem voltam még Ausztráliában, oda nagyon szeretnék elmenni. Nem láttam még a Grand Canyont és Brazíliát sem. Jelenleg ez a három hely, amit mindenféleképpen meg szeretnék nézni. Rengeteg úti cél van még a listámon, és Európában is szeretek utazni, például hosszabb hétvégékre.

- Azt gondolom, hogy az utazás az egyetlen olyan érdemes dolog, amire az ember költheti a pénzét, hiszen fantasztikus élményekkel gazdagodhatunk. Inkább elmegyek valahová, mint hogy legyen egy jobb autóm vagy drágább telefonom.

- Én inkább mozgással kötöm le magamat. Kevés szabadidőm van, de szívesen vagyok a természetben: kirándulni és lovagolni imádok, ezen kívül új szerelem mostanában a futás. Soha nem szerettem futni, az utóbbi hónapokban viszont rendszeresen járok, ez feltölt energiával vette át a szót Pataki Szilvia.

Közös szenvedély

Pillanatnyilag életük legnagyobb részét a forgatások teszik ki, de mi történne, ha hirtelen megszűnne a sorozat? 

- Továbbra is a színészi pályán szeretnék maradni, színházban helyezkednék el. Jelenleg is egy társulat tagja vagyok, de ez a dolog egyelőre pihen. Nem változtatnék semmin, nekem ez az életem, ezt szeretem a legjobban - válaszolta a sorozat Alíza.

Bárány Enikő megformálója sem tudja elképzelni életét a színjátszás nélkül.

- Én két éve vagyok társulati tag a József Attila Színházban, előtte három évig Miskolcon játszottam. A színészet már viszonylag régi szerelem, hiszen gyerekszínészként kezdtem. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy más legyen a hivatásom, valahogy mindig itt kötöttem ki. Engem a színészet érdekel annyira, hogy egy életet is rá tudnék áldozni - osztotta meg velünk.

Fotók: baratok.hu

Leadkép: facebook/Alexandra Nagy Official

Ezt is szeretjük