Szécsi Pál csapta a szelet az X-Faktoros nagymamájának: többször is randevúra hívta

Nem véletlen, hogy Nagy Regina miért választotta Szécsi Pál Adagio című slágerét az X-Faktor mentorházas fordulójában.

szécsi-pál--cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2021-es X-Faktor versenyzője, Nagy Regina már az első színpadra lépésekor visszarepítette a mentorokat az időben. Puskás Peti legfiatalabb versenyzője imádja a régi korok zenéjét, először a Subidubi Májussal kapott négy igent, majd többször választott Szécsi Pál repertoárjából: a székes feladatra a Csak egy tánc volt című dallal érkezett, a Mentorházban pedig az Adagiót énekelte el.

A 14 éves lány szereti a táncdalok korszakát, nagymamája gyakran mesél neki ezekről az időkről, hiszen Judit akkoriban volt fiatal nő. Nagy Szécsi-rajongóként még a koncertjére is elment, amelyet Pécsett rendeztek meg. 

Szécsi Pál udvarolt az X-Faktoros nagymamájának

Az asszony nem csak távolról csodálta az előadóművészt, több alkalommal is volt szerencséje élőben találkozni vele, sőt annyira lenyűgözte Szécsit, hogy az még randevúzni is elhívta. Ennek történetét Judit a Best magazinnak mesélte el.

NagyRegina 1
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

- Emlékszem, hogy a Színészek-Újságírók Rangadón találkoztunk először. A ruhára is emlékszem, amit viseltem, de az már nincs meg, viszont volt hozzá egy táska, abból megmaradt egy szövetdarab. Arra gondoltam, mivel iparművész vagyok, majd készítek belőle az unokámnak egy új táskát - kezdte a visszaemlékezést a nagymama.

A cikk az ajánló után folytatódik

A ’70-es években az énekes hatalmas sztárnak számított, minden nő érte epekedett, így valószínűleg szemet szúrt neki Judit közömbössége, ez kelthette fel először az érdeklődését.

fortepan 207471
Fotó: Fortepan / FŐFOTÓ

- Ez úgy 1972-ben vagy ’73-ban lehetett. Aztán akárhányszor Pécsen járt, keresett. Hívott randizni, de 12 évvel idősebb volt nálam, én azt nagyon soknak tartottam. Leveleket is írt, amiket egy dobozban gyűjtöttem, de anyukám valószínűleg kidobta, mert már nincsenek meg.

Az asszony szerény, gátlásos emberként emlékszik vissza a legendás előadóra, aki félénken kérdezte meg tőle, elmegy-e vele a strandra. Mivel Judit is visszahúzódó személyiség volt, elutasította a közeledést, de azt mondja, ha kicsit idősebb lett volna, talán másképp alakulnak a dolgok kettejük közt. Az énekest szomorú, gondoskodás nélküli gyerekkora nagyon érzékennyé tette, alkoholproblémákkal küzdött, és szerelmi csalódásai több alkalommal öngyilkossági kísérletbe torkolltak. Bár barátai sokszor megmentették, végül saját keze által oltotta ki az életét, 1974-ben, tragikusan fiatalon, harmincévesen hunyt el.

Szűcs Judith és Delhusa Gjon kapcsolata

Szűcs Judith a Táncolj még! című dalt Delhusa Gjonnak köszönheti, akit egy másik énekesért hagyott el. A szám a kapcsolatukról szólt, és végül Delhusa saját lemezére került fel, és ő maga énekelte. Szűcs Judith és Delhusa Gjon is 23 éves volt, amikor egy németországi turnén egymásba szerettek, de kapcsolatuk mindössze három hónapig tartott. Annak az énekesnő vetett véget. 

Cover-fotó: Fortepan/Szalay Zoltán

Ezt is szeretjük