A Feleségek luxuskivitelben sztárja alig hitte el, hogy babát vár - 3 terhességi tesztet is csináltatott
Nagy Noémi alig hitte el, hogy a PCOS mellett természetes úton teherbe esett.

nagy-noemi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Noémi a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadának egyik új szereplője. A Prieston márka alapítója a saját ruhamárkája mellett szoftverfejlesztéssel foglalkozik, és enteriőrdizájnerként több száz fős lakóparkokat rendez be. 

Egy nyolcéves kisfiú édesanyja. Dimitri édesapjával öt év házasság után váltak el. Másfél évig egyedülálló anyukaként élte az életét, aztán egymásba szerettek Tóth Gergellyel, Koós Réka színésznő volt férjével

Nagy Noémi három terhességi tesztet is csinált

Nagy Noémi a VIASAT3 reality műsorának egyik extra videójában árulta el, azt, hogy Dimitri természetes úton fogant meg, egyfajta csodaként élte meg, először el sem hitte, a biztonság kedvéért három terhességi tesztet is csinált. 

- Amikor terhes lettem a fiammal, egyből három terhességi tesztet csináltan. Nem akartam elhinni, hogy ez igaz, ugyanis nekem policisztás ováriumom (PCOS) van. Azt mondták az orvosok, hogy nekem nagyon nehezen lesz kisbabám. 

- Amikor nyár elején teherbe estem, nekem azon a nyáron a meddőségi központba kellett volna járnom, már elindultak az egyeztetések, időpontfoglalások. Ehhez képes a Jóisten megsegített, és terhes lettem - mesélte. 

Csősz Bogi bikiniben

Csősz Bogi az egészséges életmód híve, odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen sportol, a jóga évek óta az élete része, az utóbbi fél évben pedig még jobban odafigyelt a testformálásra. Amikor a török milliárdos felesége egy Molnár Nini által tervezett falatnyi bikinit mutatott be, kolléganői elismerően dicsérték. Tíz évig modellkedett, de legalább tíz éve nem állt már kifutón, így nagyon jólestek neki a bókok.

Cover-fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Ezt is szeretjük