G.w.M volt párja tévés műsorvezető lett: Melanie-t ezen a csatornán láthatjuk
Nagy Melanie rádiós műsorvezetőként nagyon sikeres, áprilistól pedig a képernyőt is meghódítja.

nagy-melanie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Melanie nevét januárban egy csapásra megismerte az ország: a kétgyermekes édesanyának pár nap alatt több ezer fővel nőtt a követőtábora a közösségi médiában, sokan kíváncsiak voltak arra, ő hogyan éli meg a történteket, hogy gyermekei apja, G.w.M. beleszeretett Kulcsár Edinába.  

Január 17-én  Kulcsár Edina és G.w.M posztja alaposan megkavarta az Instagram állóvízét: közös fotóval tudatták, egy párt alkotnak. A hír azért kavart nagy port, mert mindketten frissen léptek ki hosszú ideje tartó kapcsolatukból, a szépségkirálynő három nappal korábban jelentette be válását, a rapper január 3-án tudatta, egy  hónapja elköltözött feleségétől és két gyermekétől.

Nagy Melanie műsorvezető lett

Nagy Melanie először egy Insta-sztori formájában reagált a hírre, majd a Fókusznak adott első interjújában könnyek között mesélte el, megviselte a szakítás. Hamar rájött, nem szabad sokáig búslakodnia, erősnek kell lennie gyermekei miatt. Első lépésként munkakeresésbe fogott.

nagy-melanie-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Fontos volt számára, hogy olyan helyen dolgozhasson, ahol rugalmas a munkaideje, hiszen két pici gyermeket nevel: kisfia, Márk idén lesz kétéves, lánya, Melanie februárban lett ötesztendős. Kedvezett neki a szerencse, a Rádió Dikh vezetősége épp akkor döntött úgy, indít egy női műsorsávot, így elment hozzájuk egy interjúra, ami után fel is vették.

Mizari Szandi kolléganőjével ketten vezetik a Zha Shej című műsort. Mindketten nemzetközi kapcsolatok szakon végeztek az egyetemen, így azonos az érdeklődési körük. Olyan fontos témákat járnak körbe az adások során, mint a feketeturizmus vagy a nők szerepe a gazdasági fellendülésben.

Nagy Melanie és Mizari Szandi többek között Jakupcsek Gabriellával is beszélgettek már.
Nagy Melanie és Mizari Szandi többek között Jakupcsek Gabriellával is beszélgettek már.
Fotó: Facebook/Dikh Média

A műsor április 10-től minden vasárnap a televízióban is látható lesz. A Dikh TV csatornáján már le is forgatták az első részét. A koncepció itt is hasonló: sztárvendégekkel kiegészülve olyan dolgokról esik szó, amelyek fontosak a két házigazda számára.

- Nem titkolt célunk, hogy a kisebbségi és többségi társadalom nyisson általunk egymás felé, és egy kicsit szeretnénk sztereotípiákat rombolni azzal kapcsolatban, hogy a romák is nagyon sokszínűek, sok mindennel foglalkoznak, és szeretnek megszólalni a különböző témákban - ecsetelte Nagy Melanie a Reggeli vendégeként.

Nagy Melanie a Megasztárban

Nagy Melanie 2008-ban szerepelt a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának negyedik évadában. A YouTube-on fent van az a videó, amelyen Nguyen Thanh Hiennel a középdöntőre készültek, majd az éneklésük után tovább is jutottak.

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük