"Totál hülyét csináltak belőle!" A TV2 műsorvezetőjén háborogtak a nézők
A Nagy Duett nézői a negyedik adás után is zúgolódtak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nagy Duett negyedik adásában a legmegosztóbb versenyzők is elnyerték a zsűri tetszését. Gyakran röpködtek a tízesek, amivel a nézők sokszor nem értettek egyet, ennek hangot is adtak.

Az is kiderült: a hatalmas rajongótáborral rendelkező versenyzőket is fenyegeti a kiesés veszélye.

Kacsák és egy ló

Keleti Andrea és Peter Srámek Ricky Martin dalával megalapozta a fesztiválhangulatot. A csinos táncművésznő alaposan megmozgatta Peter Srámeket, akinek a csípőmozgásától nők ezrei aléltak el Kasza Tibi szerint. Szulák Andrea úgy vélte, a produkcióba nem lehetett belekötni, a szöveg, a dallam és a tánc is remek volt. Maximális pontszámot kaptak.

Míg Kasza Tibit Lola szexi külseje, addig Szulák Andreát Markó Robi felsőteste nyűgözte le. A művésznő szerint az fiatal énekesnő lehetne bevállalósabb, míg Cooky Robiból hiányolta a tüzet.

Szulák Andrea a fergeteges buliért, Demcsák Zsuzsa szokásosnál magasabb hangjáért, no meg Pál Dénesért maximális pontszámot adott a párosnak, miután azok Bangó Margit Bomba című dalával álltak színpadra. Cooky is egy tízessel jutalmazta őket, csak Kasza indokolta a kiosztott kilenc pontot azzal, hogy ő találta már jobbnak is a duót.

Fésűs Nelly és Berki Krisztián Kacsatánca alatt tombolt a közönség, a zsűri a végén nehezen találta a szavakat. Szulák szerint aki egy előadásba ennyi energiát fektet, az előtt csak meghajolni lehet. Végül a páros 26 ponttal vonult le a színpadról.

"Sikerült totál hülyét csinálni a Berkiből."

"Nem vagyok Berki párti... De azt hiszem, totál lejáratják ezt a párost már..."

"Gondolom, a jövő héten a Boci, boci tarkát adják elő, az még egyszerűbb, mondjuk még ezt sem voltak képesek kiénekelni" - háborogtak a kommentelők.

A közönség visítozott, Pintér Tibor és Rubint Réka Honfoglalás-betétdala után a zsűri pedig állva tapsolt. Szulák Andrea külön megdicsérte a fitneszkirálynőt, amiért faksznik nélkül, tisztán énekelt. Szerinte ez A Nagy Duettben valaha látott produkciók közül az egyik legjobb volt. Maximális pontszám lett a sok dicséret vége.

"Rékának nem vagyok kimondottan a rajongója, de most én is megemelem a kalapom előtte, mert hétről hétre alázatosan tanul, és egyre jobb lesz. Ez a fejdísz kimondottan jól állt neki! Tiszta volt, és egyszerű, semmi túlzás, semmi fakszni. Gratulálok Rubint Réka!"

"Nem kedvencem Réka, de az biztos, nagyon lelkesen készül, és ez tényleg jó volt" - ismerték el még azok is, akik nem nagyon kedvelik Rubint Rékát.

Szulák szerint Keresztes Ildikó és Schobert Norbi lendületesen és aranyosan próbálta megoldani Michael Jackson Bad című slágerét - majdnem sikerült. 25 ponttal sereghajtók lettek.

Kucsera Gábor és Dér Heni a Sexy Thing című dallal forrósították fel a hangulatot. Kasza szerint Kucsera Gábor pusztítóan béna sztripper, Szulák Andi is inkább nézte, mint hallgatta, Cooky pedig  úgy véleményezte: annyira rossz volt, hogy az már jó.

Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia párosa még Majkát is megnevettette, a műsorvezető bevallotta: nem gondolta volna, hogy ők lesznek a kedvencei. Kasza is elárulta: míg az első adásban unta a produkciójukat, ezúttal zseniálisnak tartotta mindkettejüket. Pachmannt Szulák és Cooky is imádta, ezek után nem csoda, hogy maximális, 30 pontot kaptak.

Kulcsár Edina még azt is bevállalta, hogy az LGT Miénk a cirkusz című dala közben egy profi késdobáló elé álljon, Kasza mégis azt mondta, hogy miután Hevesi Tamással már a legelső adásban is hibátlan produkcióval álltak színpadra, várna tőlük valami extrémitást, ezért építő jelleggel csak kilenc pontot adott. Szulák viszont nem talált semmi kivetnivalót abban, ha egy páros tökéletes, ezért egy tízest dobott - Cooky szintén.

A zsűri és a nézők szavazatainak összevetése után a hatalmas rajongótáborral rendelkezők is izgulhattak, az utolsó körben leadható szavazatokkal megmenekülnek-e a kiseséstől.

Az utolsó három páros, akik a színpadon maradtak, Berki Krisztián és Fésűs Nelly, Keresztes Ildikó és Schobert Norbi, valamint Lola és Markó Robi kettőse volt. Közülük Berkiék lélegezhettek fel elsőként, majd Keresztesék, így a negyedik adásban Lola és Markó Robi búcsúzott A Nagy Duettől.

Fotó: Facebook/Nagy Duett

Ezt is szeretjük