A Csináljuk a fesztivált! fiatal zsűritagjának ilyen jóképű a párja: Nagy Bogi együtt él Marcival
Nagy Bogi a világjárvány kellős közepén ismerte meg kedvesét. Marci nem a show-bizniszben dolgozik.

nagy-bogi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Bogit és párját ritkán látni közös fotón. Az ifjú énekesnő ugyan csak 2022 áprilisában töltötte be kerek, huszadik születésnapját, elmondhatja magáról, hogy már hét éve szerepel a köztudatban. Ez idő alatt pedig megtanulta, hogyan óvja meg magánéletét a nyilvánosságtól.

A Csináljuk a fesztivált! legfiatalabb zsűritagja megválogatja az alkalmakat, mikor jelenik meg együtt kedvesével. Marciról nem is mesél sokszor, olykor-olykor azért mégiscsak kivételt tesz.

Nagy Bogi párja

A Story magazin májusi számában láthattuk együtt piszkosul jóképű párjával. A lapnak azt is elárulta, már együtt is élnek a fiatalemberrel, akivel a koronavírus-járvány kellős közepén ismerték meg egymást.

- Egy rendezvény után rám írt Instagramon. Nem szoktam így ismerkedni, de valami megfogott benne, és utána találkoztunk. Aztán minden valahogy annyira természetesen alakult közöttünk - ecsetelte az interjúban.

A közönség 2015 óta ismerheti Nagy Bogit, ekkor debütált a kamera előtt Az ének iskolája egyik tehetségeként. Ugyan azóta már számos műsorban láthattuk, például A Dalban is megmérettette magát, kedvesét nem a szakmán belülről választotta ki.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A párom teljesen más területen mozog, egy biztosítónál dolgozik. Egyáltalán nem versengünk egymással. Imádja a munkáját, és engem is mindennap tud motiválni. Soha nem volt körülöttem olyan ember, aki annyira inspirált volna, mint ő. Örülök, hogy egymásra találtunk.

Nagy Bogi a Csináljuk a fesztivált! zsűrijében.
Nagy Bogi a Csináljuk a fesztivált! zsűrijében.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A húszéves előadó a Csináljuk a fesztivált! ítészeként kipróbálhatta, milyen a másik oldalon ülni, vagyis mennyire más, ha nem őt pontozzák, hanem ő mond véleményt másokról. Ez a szerep a kezdetekben nagyon idegen volt a számára.

- Volt, amikor azt éreztem, túl fiatal vagyok ehhez, és azt kérdeztem magamtól: mit keresek én itt? Persze most már úgy érzem, a helyemen vagyok. A zsűritársakkal barátok lettünk, úgy érzem, fontos, hogy az én korosztályom is véleményt tudjon mondani ezekről a slágerekről.

Feke Pál párja

2021. május vége óta köztudott, hogy Feke Pálra másfél évvel a válása után újra rátalált a szerelem. A gyönyörű tévést, Nórát a képernyőn keresztül látta meg, és ismeretlenül írt neki üzenetet.

Cover-fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ezt is szeretjük