14 év a korkülönbség! A magyar színésznek volt tanítványa szül gyereket

Nagy Balázs, a Jóban Rosszban színésze és szerelme még idén szülők lesznek.

nagykep?cikkid=162882&kep=nagy-balazs-szerelme1-lead

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szerelem útjai kifürkészhetetlenek. Minden bizonnyal Nagy Balázs színész sem gondolta volna, amikor kilenc évvel ezelőtt tanítani kezdett a győri balettiskolában, hogy tanítványai között ott ül leendő szerelme és második gyermekének anyja.

Pedig így történt: a Jóban Rosszban sármos sztárjának azonnal megtetszett az akkor 19 éves Gyurmánczi Dia, az egymás iránt érzett vonzalom pedig mindkettejükben villámcsapásszerűen alakult ki. A pár között egyébként 14 év a korkülönbség, de ez soha semmiben sem zavarta őket.

Dia azóta elvégezte a balettiskolát, de jövőre tér csak vissza a világhírű győri balettbe. Ennek okát eddig nem tudhattuk, de a szerelmespár nagy bejelentést tett a TV2 Red Carpet című műsorában: még karácsony előtt megszületik közös gyermekük!

- Decemberre várjuk a kislányunkat, szerelmünk gyümölcsét, úgyhogy nagyon nagy az öröm és boldogság - árulta el a műsorban a Jóban Rosszban Misijének megformálója, akinek előző házasságából született már egy fia, Máté, aki 14 éves, és nagyon örült annak, hogy testvére érkezik.

Dia elárulta, hogy kétéves keresztlányát is imádja, és többek között ő döbbentette rá arra, hogy szeretne egy saját gyermeket. Ami pedig harmonikus szerelmük kezdetét illeti, szívesen idézték fel együtt emlékeiket a kilenc évvel ezelőtti eseményekről Győrben andalogva.

- Olvadozott tőlem, szóval inkább ő hajtott rám - mondta nevetve Dia, mire Balázs csak annyit tett hozzá sejtelmesen, hogy egykori tanítványa bizony hagyta, hogy a tanár úr ráhajtson, és nem utasította el közeledését.

Dia hozzátette, hogy Balázst jóképűnek tartotta már akkor is, és nagyon kedvesnek találta a kisugárzását. Jó embert látott benne mindig, aki aztán ezt be is bizonyította számára, ezért aggodalom nélkül döntött vele együtt a családalapítás mellett.

Fotó: TV2/Red Carpet

8 évvel idősebb kolléganőjébe szeretett bele! A Barátok közt sztárja feleségül is vette

A magyar sztárvilágban sem ritka az olyan szerelem, ahol a férfi a fiatalabb.

 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük