Babát vár a TV2 sztárja - A képernyőn idáig titkolta a terhességét
Nagy Adri első gyermekével várandós.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Adri első gyermekével várandós. A 2012-es Megasztárban énekesnőként, majd a Jóban Rosszban színésznőjeként is ismertté vált fiatal sztár a Facebook-odalán írt a részletekről. 

A január végén a harmincadik születésnapját ünneplő Nagy Adri azt írta, a Sztárban Sztár +1 kicsi a várandósságával egy időben kezdődött, így párhuzamosan a Jóban Rosszban forgatásával nem volt könnyű időszak számára az elmúlt három hónap, amikor a stábtagoknak még nem árulhatta el az örömhírt. 

Nagy Adri már a képernyőn sem titkolja, hogy kisbabát vár, a Mokka ma reggeli adásában azt is elárulta, hogy kislánnyal vagy kisfiúval várandós-e. 

- Kisfiú lesz! A nővéremnek három fia van, szóval én a fiúkban már elég jó vagyok: segítettem őket pelenkázni, nagyon sokat foglalkoztam velük. Bajban is lettem volna, ha kislányt várok, mert semmilyen szinten nem vagyok otthon a kislányos mesékben, ruhákban. Neve még nincs, de rengeteg tippet kapunk, és rengeteg oldalt böngészek. Én egy vidám, nem túl komoly nevet szeretnék - árulta el a nézőknek. 

A TV2 reggeli műsorában arról is mesélt, hogy várandósságának első időszaka viszonylag problémamentesen telt, utána kezdődtek az émelygések, rosszullétek. 

- Emlékszem, úgy vettem észre, hogy valaki főzött a Jóban Rosszban stúdiójában, beszélgettem vele, és megéreztem a csevapcsicsa illatát, ami akkor éppen egy vizes kutyára hasonlított. Amit nehéz volt átvészelni, az a Sztárban Sztár +1 kicsi és a Jóban Rosszban volt, ami párhuzamosan futott egymás mellett, mert kevés alvással tudtam csak a műsorokat kipihenni, szóval nagyon-nagyon fáradékony voltam ebben az első időszakban - mondta. 

Ezt is szeretjük