Két nap után összeköltöztek! Már a baba is úton van Nádas György fiáéknál
Exkluzív!
Nádas György maga sem gondolta, mit indít el a randevúkéréssel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem szokványos szerelmi történet kezdetét indította el Nádas György humorista, amikor egy fiatal kolléganőjétől randevút kért a fia számára.

Szántó Szandra színésznő és Nádas Zoltán zenei producer első találkozásából szerelem, majd rövid időn belül eljegyzés, majd házasság lett, és első gyermekük is hamarosan megérkezik. A részletekről maguk az érintettek nyilatkoztak a Feminának.

Az após választotta ki

Szántó Szandra éveken át a Mikroszkóp Színpad tagja volt, és többször játszott együtt Nádas Györggyel, aki nagyon megkedvelte a jó humorérzékkel megáldott színésznőt.

- Zoli már korábban is mindig eljött megnézni azt a darabot, amiben játszottam. Úgy egy évvel ezelőtt aztán az apukája burkoltan kérdezősködni kezdett arról, szabad vagyok-e, lenne-e kedvem találkozni a fiával - mesélte Szandra.

Belement, de nem fűzött nagy reményeket a randevúhoz, hiszen tudta, hogy Zoli március végétől októberig külföldön dolgozik. A találkozást követő 12. napra ezúttal is megvolt a Görögországba szóló repülőjegye.

Eljegyzés, esküvő, gyerek

Hiába érkeztek mindketten úgy a megbeszélt helyszínre, hogy a találkozásnak nem lesz súlya, fél óra után tudták, megtalálták a másik felüket.

Másnap már össze is költöztek, néhány nap múlva pedig a fiatal férfi gyűrűt húzott szerelme ujjára.

- Tíz nap múlva megkértem a kezét, mert tudtam, őt kerestem egész életemben. Rá két napra pedig elrepültem. Szandra húsvétkor látogatott meg, addig távkapcsolatban éltük a jegyességünk első szakaszát - elevenítette fel emlékeit a férj.

Ez azonban nem tartott sokáig, amint véget ért a színházi évad, a menyasszony kiköltözött hozzá a nyárra. Augusztus közepén aztán egy egyhetes ünnepség keretében össze is házasodtak Rodosz szigetén. A násznép ekkor már azt is ünnepelhette, hogy az ara állapotos. 

Nádas Zoltán az aggódó apukák táborát gyarapítja, így ő azt szerette volna, ha gyerekük egy jól felszerelt görög kórházban jön a világra, ám végül Budapesten is találtak egy korszerű magánklinikát, illetve dr. Szakonyi Tibor személyében egy szaktekintélynek számító orvost, így a kis Olivér márciusban itthon fog megszületni a Róbert Károly körúton. Ezt követően a kis család kiköltözik Görögországba.

És hogy mit szól ehhez a humorista Nádas nagypapa? Szandra szerint jobban várja a kisbaba megszületését, mint ők, de azt is mindig megjegyzi viccesen, hogy egy unoka azért jó, mert őt a nap végén hazaviszik a szülei.

Fotó: Nádas Zoltán és Nádas Szántó Szandra

Ezt is szeretjük