A magyar színész megdöbbentő vallomást tett
Már ennivalóra is alig futja
Nádas György Hajdú Péter műsorában vallott anyagi gondjairól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 50 éves Nádas Györgyöt már nem sokáig láthatja a közönség a Jóban Rosszban című sorozatban.

A humorista a TV2 Frizbi című műsorában elmondta, hogy jelenleg nincs munkája, nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, még ennivalóra is alig futja mostanában.

Anyagi gondok

Az egykor szebb napokat látott Nádas György hiába kapott szerepet a Jóban Rosszban című sorozatban, anyagi problémáit ez csak ideiglenesen oldotta meg.

- Amikor nagyon sok pénzem volt, rengeteg baráttal voltam körülvéve. Akkor nagyon nehezen tudtam arra gondolni, hogy lesz olyan, hogy nincs, de ez most mégis bekövetkezett - mesélte Hajdú Péternek.

A művészt mostanában, különösen az új műfajok megjelenésével, illetve a közönség megváltozott igényei miatt már nem halmozzák el felkérésekkel.

- Generációváltás történt a szórakoztatóiparban. A stand up-osok vannak inkább az előtérben. A középkorosztály nehezebben tudja megtalálni önmagát, nincs is nagyon lehetőségünk. Holnapután a legnagyobb sztárokat is elfelejtik - mondta szomorúan.

Bizakodik

A humoristának jelenleg szinte semmilyen bevétele nincs, egy barátjánál szokott ebédelni hitelre, és ha az anyagi helyzete miatt esetlegesen elárvereznék a házát, csupán az édesanyjához mehetne lakni, hiszen fia, mivel itthon nem talált munkát, külföldre költözött a családjával.

- Reggel, miután felkelek, azt várom, hogy este legyen. Tavaly még voltak próbák, előadások, de már ezek sincsenek. Megpróbálom túlélni ezt az időszakot valahogy. Bízom abban, hogy még nem felejtettek el, és még szükség lesz rám. Helyre fogok jönni. Ennél sokkal szörnyűbb tragédiák vannak a világon, én még örülhetek is - vallotta.

Egykori társa Markos György, miután megtudta, hogy barátja milyen nehéz helyzetben van, próbált neki előadásokat szervezni, ám ennek is vége szakadt. Áprilisban megjelent a könyve a Markos-Nádas páros történetéről, de, mint mondja, abból is mindössze ötszáz darab fogyott a megjelenés óta.

- Soha nem fogják rajtam látni az emberek, hogy gondjaim vannak. Kifelé nem mutatom, nem engedhetem meg magamnak, hogy másokat terheljek a problémáimmal. Engem nem kell sajnálni, nem vagyok sajnálatra méltó. Én valamit elrontottam tudatosan, de vállalom a felelősséget - zárta a színész.

Fotó: TV2/Frizbi

Ezt is szeretjük