Mától ismét Jóban Rosszban! Ezzel a sztárral erősít a sorozat
A Jóban Rosszban mától dupla epizódokkal folytatódik, a stábhoz Nádas György is csatlakozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma este folytatódik a Jóban Rosszban: a TV2 sikersorozata dupla epizódokkal, napi kétszer félórás hosszban lesz látható.

Nyár elején nem mindennapi izgalmakkal ért véget a széria, most fény derül minden megválaszolatlan kérdésre, sőt, a stáb új szereplővel is gazdagodott.

Nem egy vicces szerep

Az évadzáró epizódokban a kórház karantén alá került egy elszabadult afrikai vírus miatt. Hamarosan kiderül, milyen veszteségekkel jár a vírusfertőzés, életben marad-e Roland a merénylet után, hogyan tér vissza Tamás atya, miért kerül intenzív osztályra Andrea, és felébred-e a kómából Liptai Claudia karaktere.

Arra is fény derül, hogy miért kellett Jánosi Dávidnak kopaszra borotválni a fejét, hogyan üt ki újra tűz a Bodolai-lakásban, és miért akarja szinte egész Csillagkút meglincselni Bandiékat.

Feltűnik egy új szereplő is, Gyöngyi édesapja, György, akit nem más kelt életre, mint Nádas György.

- Gyöngyi kegyetlen édesapját játszom, de természetesen ez a karakter távol áll a valódi énemtől. Az életben nem ilyen szülő vagyok - árulta el a népszerű humorista, aki teljesen új oldaláról mutatkozik be.

Annak ellenére, hogy ellenszenves karaktert alakít, és még soha nem játszott sorozatban, nagyon élvezte a forgatást.

Tiszteli a sorozatszereplőket

- Ez egy nagyon nehéz műfaj, iszonyatosan becsülöm és tisztelem azokat a színészeket, akik a sorozatban szerepelnek. Kívülállóként az ember nem is tudja, hogy milyen nagy koncentrációt igényel ez az egész - nyilatkozta a kereken 50 éves sztár.

A Karinthy-gyűrűs magyar humorista főiskolai hallgató korában, a második humorfesztiválon Markos Györggyel átütő erejű párost hozott létre, meg is nyerték a humorfesztivált. A Mikroszkóp Színpad még abban az évben szerződtette mindkettőjüket. A páros később Boncz Gézával egészült ki.

Az 1990-es évek közepén szakított Markos Györggyel és a Mikroszkóp Színpaddal, ettől kezdve főleg Boncz Gézával vállalt fellépéseket. 2011-től újra a Mikroszkóp színpad tagja.

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük