Évekig letagadta apját a magyar színész! Pedig pont olyanok, mint két tojás
Nádas György humorista jelenleg a fiával dolgozik együtt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a kívülállók azt gondolják, előnyös dolog híres ember utódjának lenni, az érintettek legtöbbször hátrányként élik meg, hiszen ők a maguk jogán szeretnének boldogulni, és nem azért, mert a felmenőjük közismert.

Valami ilyesmit élhetett át Nádas György fia, a 24 éves Nádas Gábor Dávid is, aki egy darabig igyekezett letagadni, hogy bármi köze lenne a népszerű humoristához, annak ellenére, hogy mindig is előadóművésznek készült.

Külső-belső hasonlóság

Még a 2013-as X-Faktorra való jelentkezésekor sem árulta el, ki az édesapja - sőt, az apjának sem mondta meg, hogy jelentkezett a tehetségkutatóba, csak amikor már eljutott valameddig.

Onnan ugyan a döntőbe nem került be, de az a tévénézőknek is nyilvánvalóvá vált, hogy remek hangi adottságokkal rendelkezik. Mint édesapja büszkén elmesélte az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában, fia egy évet el is végzett a Kőbányai Zenei Stúdióban, majd Gór Nagy Mária tanodáját is kijárta.

De nemcsak a művészetek iránti szeretet az, ami apában és fiában közös - az egy dolog, hogy külsőre is nagyon hasonlítanak, de a karakterük szintén sok pontban megegyezik.

Együtt dolgoznak

- A fiamnak jó humora van - remélem, nekem is -, nagyon muzikális, és ha valamit elkezd, azt maximális erőbedobással csinálja végig - mondta Gáborról Nádas György.

Gábor azt is elárulta, édesapja szerencsére kemény kritikus, őszintén megmondja neki, ha valamivel nem elégedett, ami számára fontos, hiszen csak így tud fejlődni, és egyre jobbá válni a szakmájában.

Éppen a hasonló gondolkodás és hozzáállás miatt élvezik annyira a közös munkát is. Apa és fia ugyanis a hétvégén debütálnak együtt a Szép volt, fiúk! című kabaréban a Turay Ida Színházban. A darabot Nádas György írta és rendezte, a karaktereket pedig Heller Tamás érdemes művész, Nádas Gábor, Szántó Szandra - aki Nádas György nagyobbik fiának, Zolinak a párja -, Gesztesi Máté és az egykor gyerekszínészként ismertté vált Berkes Gabriella játssza.

Fotók: RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Ördög Nóra gyerekei

Nézd meg Micit és a kis Vencelt, nagyon édesek!

Ezt is szeretjük