Nádas György esküvőjét szabotálni akarta a szerelme lánya: ezért nem akarta, hogy elvegye az anyját
Nádas György harmadik feleségének kisebbik lánya agyafúrt módon próbálta megakadályozni a frigyet.

nádas-györgy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2023-ban egy évtizede annak, hogy Nádas György és harmadik felesége kimondták a boldogító igent. Ötven fölött talált rá álmai asszonyára, Zsuzsára, akivel a kerek évforduló alkalmából megerősítik a fogadalmukat.

Már javában zajlanak az eskütételt megelőző előkészületek. A házaspárban a készülődés közben óhatatlanul előjöttek azok az emlékek, amelyeket a 2013-as lagziról őriznek.

Nádas György esküvője

Romantikus helyszínen, egy hajón fogadtak egymásnak örök hűséget. Ragyogó napsütésben ringatóztak Szentendréig. 

nádas-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Zsuzsa hófehér, klasszikus menyasszonyi ruhát, a humorista színben az ara kreációjához passzoló inget viselt. A megjelenésükben azonban akadt valami, ami nem volt hétköznapi: bohócorral az arcukon jelentek meg először a násznép előtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az esküvőről őriznek még egy anekdotát, ami kicsit sem számít megszokottnak: Zsuzsa kisebbik lánya agyafúrt tervet eszelt ki, hogy szabotálja a frigyet. 

- Zsuzsa kisebbik lánya, Lili, aki akkor 12 éves volt - ma már egy gyönyörű nő -, annyira nem akarta, és idegenkedett a házasságunktól, hogy összefogott egy kis barátjával, és elhatározták, a Dunába dobják a jegygyűrűinket. Komolyan figyelnem kellett, nehogy. Igazából eszük ágában nem lett volna - emlékezett a Tények Pluszban.

nádas-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Lili terve egy ponton módosult. Az a gondolat is felötlött a fejében, hogy nem a gyűrűket kellene a vízbe hajítaniuk, hanem magát a vőlegényt.

- Először a gyűrűt akarták a Dunába dobni, aztán engem. Utóbbi nagyobb feladat lett volna, most már könnyebb lenne - utalt nagy fogyására Nádas György.

Schobert Norbi és Rubint Réka ötödik esküvője

Rubint Réka és Schobert Norbi ötödik alkalommal fogadtak egymásnak örök hűséget a következő együtt töltött húsz évre. A menyegzőről a fitneszguru töltött fel képeket a közösségi oldalára, ezúttal egy impozáns, vidéki kúriában álltak oltár elé.

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük