Nádai Anikó feszes ruhában! 3 héttel a szülés után máris bombaformában van
Nádai Anikó máris elképesztő formában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó augusztus 12-én adott életet kisfiának, Patriknak, de három héttel a szülés után máris bomba formában van. Ezt meg is mutatta tegnap este a Facebook-oldalán, amikor egy fekete, feszülős ruhához próbálgatott fel különböző, fehér színű blézereket. Volt olyan kismama, akit a látvány felháborított.

"Már bocsi hogy ezt írom, de mikor nekem ilyen pici volt a babám, az etetések és a büfizések között jobb dolgom is akadt, mint hogy a tükörben pózoljak! Akkor álltam neki a házimunkának! Persze te szerencsés alkat vagy, mert alakod olyan mintha nem is szültél volna, plusz kerül ilyen szép ruhákra! Bocsi hogy ezt leírtam, de kikívánkozott! Amúgy jó egészséget nektek!" - írta egy anyuka.

Az RTL klub sztárja ahelyett, hogy lehurrogta volna, kedvesen válaszolt a hölgynek:

"Köszönjük szépen! Patrik szerencsére nagyon jó baba, így elég időm jut mindenre. Többek között arra is, hogy annak ellenére, hogy nem sok értelme van, de rajzolok magamnak egy kis arcot, hogy jobban érezzem magam a bőrömben és esetleg a párom is lássa, hogy nem hagyom el magam. Szoptatok. 2-3 óránként. Szerencsére nem vagyunk hasfájósak, remélem ez így is marad." - írta a 26 éves sztár.

Címlapkép: RTL Klub sajtóklub.

"Nem tudtam enni, inni és aludni" - A magyar énekesnő összeomlott a szülés után

Az elmúlt években nem egy hazai híresség is bevallotta, nem volt könnyű a gyerekszülés utáni időszak. Nézd meg, kik ők!

Ezt is szeretjük